![]() |
Grorlam
1) Jaki lvl minimum knighta do blokowania
2) jakie hity srednie wali 3) czy respi sie tak czesto jak demodras? czy zadko jak inne bossy? |
lol fajnie ze nie wiesz noobie. a morze newbie?:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:
|
100 lvl knightqa
400+ bardzo zadko |
35-40level do blokowania styknie, aczkolwiek bloker nie potrzebny bo grorlam nie widzi niewidzialnych i kazdy sorc pall moze go zabic dzieki temu bardzo łatwo, wystarczy czar lub ring.
|
Cytuj:
|
@Juzef_18
ehe 400 hity wali, chyba sam jesteś newbie i nie wiesz -.- Ja nie wiem jak z łapy wali, jak go z kuszy waliłem to mi z kamieni max 150 walił, ale żadnego hitu poniżej 100 też nie było. Combo sypnie RYCOWI (bo ja tarczy nie miałem -.-) max 200. 1) Level 40+ 2) 150 3) Respi sie często, na Celeście często go do thais loorują |
Cytuj:
|
wiem bo sam go blokwalem
|
Pewnie niedługo dostanie bana za wyzywanie innych użytkowników.
@edit: juzef_18 Temporarily Banned Wykrakałem? :< |
@Grzysztof, Druidek, Duch N.
Wielkie dzieki za odpowiedz ;) Ps. Jakby tak zabijac go przed 9:00 i po 9:15 przez miesiac to moze sie wzbogace o te 20k przy farcie :D ( o ile ebdzie sie respil of course) :p Ok, mozna zamknąć ;) |
Cytuj:
70 knight go zablokuje!! jego hity to 100-200!! Obejrz moze jakis filmik najpierw potem pisz albo dowiedz sie w praktyce:D |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |