![]() |
Dharalion - Boss Elfów
Jak w tytule Dharalion, mam pare pytań odnośnie do niego. Gdzie on występuje (mapka mile widziana), taktyki i loot ? (szukałem na forum i nic ciekawego nie znalazłem, również na stronie nic nie ma) :evul:
O ile silniejszy jest od Elfa Arcanista ?? |
Wystepuje tylko w podziemiach Elf Fortress. Wyglądem przypomnina zwykłego Elf Arcanista. Jest to stosunkowo słaby potwór lecz występuje w gronie innych elfów oraz Demon Skeletonów. Solo nie powinien sprawiać problemów, jednak z innymi potworami może być niebezpiecznie. Według mnie jest nieznacznie silniejszy, o ile w ogóle silniejszy od Arcanista.
Więcej... http://forum.tibia.pl/showthread.php...ight=Dharalion |
Tak ten potwór jest silniejszy niż inne zwykłe Elfy, nawet ostatnio zostalem zabity przez niego blokując teamowi na quescie potwory ;]X( ;)
|
@up
Jul 07 2006, 22:56:44 CET Died at Level 27 by Dharalion heh ;] Ten boss summuje dsy radzilbym na niego uwazac... |
Wystepuje on w dolnej czesci questu na elf fortec :), taktyka podejsc i przywalic... ale to nie takie proste bo wystepuje on w silnej obstawie i przywoluje dsy (nie wiem ile, bo go jeszcze nie spotkalem :() ale z tego co wiem jest porownywalny do arcanistana tylko ze o wiele mocniej sie leczy
dla voc: ->sorc/druid 1sd i po bossie :D ->palek zalezy czy ma sd/explo ale z tego co wiem palek questy tego solo nie zrobi (jak by sie uparl to zrobi rzecz jasna -.^) ale jak cos idzie w teamie z blokerem ->knight on to ma zwykle najciezej, jesli ma pacc (exori) to wystarczy ze 70+ skill 80+ i gs w lapie hit wejdzie 150+exori=loot :D jesli bez pacca to troche ciezej bo albo recznie albo wspomagac sie explo, ale jest 2sec przerwy miedzy kolejnym atakiem z run wiec boss sie wyleczy, wiec trzeba tez lapka se pomoc :), na dsy latwo zalozyc stealth ring i po klopocie :P |
offtopic
Przepraszam za offtopic ale patrze po forum i ciągle widze te dwa wyrazy (słowa?)
przeuwielbiam jeść bananyane kobieta lekkich obyczajówa Co one oznaczają?! @Down Dzięki =) |
@up
Pierwszy : Prz e je bane Drugi: Ku r wa Cenzura taka...lol :P |
dharalion wystepuja na poludniowy wschod od thais przy reczce jest takie miejsce gdzie sie lopata rozkopuje pozniej schodzisz, idziesz na prawo znowu schodzisz, idziesz znowu na prawo i po schodach a nastepnie po drabinie do gory i tam jest taki domek a na jego dachu stoi dharalion gotowy sdekowac twoj tyłek
|
Dzięki za opis występowiania potworka i wogóle thx ;)
|
nie ma za co dziekowac
|
Cytuj:
a co Dhraliona to jakis ciekawy loot daje? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |