![]() |
Jakiej muzy słuchacie grając w tibie??
Elo!!
Bardzo interesuje mnie jakiej muzy słuchacie grając w tibie. Ja tam wole ostrą nute, albo jakis bezden typu ozone dla łacha!! Piszcie!! |
Po pierwsze: do tematu przydałaby się sonda.
@topic: Grając w Tibię żadko słucham muzyki, a jeżeli czegoś słucham to: ,,Fear of the Dark" Iron Maiden , ,,The Wild Hunt" Therion, ,, The Hunt" Sepultura etc. Co do O-Zone: Ja nawet ,, dla łacha" nie moge wycierpieć takiego @#$%, a jeżeli ktoś jest ich fanem to podziwiam go za to że ma wogóle jakichś idoli( w dzisiejszych czasach młodzi ludzie często nie mają idoli, na których mogliby się wzorować) Uff ale się napisałem :) |
Slucham TV lub po prostu rozmawiam z kims przez 'Skype'.
|
ja osobiście słucham radia eski:)
|
Hm zdaje mi się że taki temat już był ale dobra. Ja słucham żadko a jak mam przyjemność to oczywiście Hip Hop :) (i nie zmienia się nic) hehehe :P
|
Gotyk. Dargaard & Nightwish only ;)
|
ogolnie hip hip, ale konkretniej " Mezo " bo nic innego nie mam na kompie - mialem formata =/ P.S looknijcie na moja Reputacje =/ a nic takiego strasznego neie pisalem =/
|
O-zone mi nie pasuje, nie którzy mówią, że tą muzę śpiewają (cenzura :P). Słucham: Muzę, która pasuje do tibi np: Z filmu WP.
|
A ja wsluchuje sie w przeboje jakie oferuje mi mtv :) a jak nic ciekawego nie leci to se wlaczam mtv classic i tez leci niezla muza (zwlaszcza jak puszcza jakies classic hits alb cos w tym stylu, np teraz leci cilassic rock :) a o 23 bedzie classic ballads :P) lae prosze bez reklam xD
|
najczesciej slucham Metallice i System of a Down czasami tez Soulfly i Rammsteina
|
Cytuj:
Btw. Ktoś tutaj w ogóle zna Nightwish/Dargaard? :) |
nightwish rulezzzzzz!! miodzio w sam raz do tibii... ale i tak wole iron maiden :)
|
Super muza do tibi
Ja bez watpienia : Iron Maiden , hunter , Graveland , Fredrom Call no i to chyba wszystko
A moja postac to : elf Bladedancer >>> Harmonia >>> Knihgt >>> skille 60/60 |
ja grajac slucham przedewszystkim " Cradle of Filth "
oraz innych zespolow takich jak: SlipKnot, Soul Fly, Bad Religion, Jesus Chrysler Suicide, in Flames, Kayzen. ogolnie rzecz biorac cieszkie brzmienia death metalu i tym podobne |
Ja slucham P.O.D. :) i Hip Hopu
|
muza
Ja czasami słucham techno i o zone:)
jak jestem na huntach niczego nie słucham Hip hop do tibi gosh nie zrozumie tego nigdy |
Iron Maiden, Manowar, Guns'n'Roses, Queen, Ozzy Osbourne, AC/DC,
Ogólnie mówiąc Heavy Metal ;] |
Ja slucham nowego zespolu:"Michal to Michal tamto..." a tak na serio Linkin Park.
|
stare dobre utwory Prodigy B)
|
Jak juz slucham to raczej metalu. Np. ostatnio niemiecki zespol "Oomph! - Augen Auf!"
Czasami jakis Hip Hop, ale ogolnie to metal. :P Ale jak mam wlaczonego Winampa, to raczej mam lagi wiec rzadko slucham :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:25. |