![]() |
44 ed hacked -> nice items
|
NO ladnie ladnie :D ale to chyba byl jakis twoj kolega i zobaczyles passy i acc :D ladny loot nawet jak na taki lvl hehe mogles sobie jeszcze wziasc hydra egg :D :P cya pzdr
|
tylko zjeby hackuja... i tylko idioci dają sie shakować :D
|
Cytuj:
I hacking jest be. Nie chwaliłbym się tym tutaj. |
...
Lubie filmiki z hackow :) Bo tylko idioci dają sie zhackowac :)
|
Ale jeszcze większy idiota włamuje się na konto.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
oVer. |
...
Cytuj:
|
Ty może wiedziałes, ale inni nie? :|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Apropo evil huckerow, ktorzy wiedza wszystko. Cytuj:
Ludzie.. zanim zaczniecie sie wypowiadac nauczcie sie czegos o obronach systemu, html, xhtml css, php, mysql i moze jeszcze jave a takze c++ i wtedy mozecie mowic co jest mozliwe a co nie >.< Btw. Ja umiem html, i troche css sie ucze :d |
@Topic
Ten koles na filmiku to moj kumpel rl. I to chyba "dzieki mnie" dostał hacka;/ ponieważ mialem jego passy na kompie a dzien wczesniej sciagalem plik dla kolegi, o nazwie RADMIN. ale widocznie byl zasmiecony czyms o czym nie wiedzialem. JESZCZE RAZ MI PRZYKRO RADKU!!!! |
W takim razie czemu ciebie ani Mevionka nie shackowali?
btw: wolno expisz Fasilem ;D |
To moze ja sie wypowiem najpierw pogratulowac keylogera milo bylo zobaczyc jak ktos sobie zabiera przedmioty na ktore ciezko zapracowalem co to jest pol roku gry fajnie jak bys oddale ale nie ludze sie jakos szczegulnie
spox calh podniose sie i bede silniejszy xD cya tibia to tylko gra |
Cytuj:
poprzez odpowiedni program~~ Radze poczytac cos na ten temat w internecie a nie wypowiadac sie bezpodstawnie A co do BMP , skoro jestes tak zaawansowany to bys wiedzial ze mozna skonwertowac odpowiednim programem do formatu jpg nielamiac kodu wirusa/trojana/keyloggera~ @Mr.Minister Ja sie obecnie bawie w ASSEMBLER'ze ale niedlugo biore sie za Pascal'a;] |
Cytuj:
a Fasilem nie expie bo mam inne zadanie... jak wróce do domu na początku sierpnia (niedługo wyjeżdżam) to musze wbić jak najwiekszy lvl, żeby bez problemów poszlo mi wykonanie hota;) No i wiesz jeszcze 80 lvl musze dobić;/ No, ale spoko przy necie z predkością światła (11,45 kbit/s) przy dobrych wiatrach, moge expić :o |
Cytuj:
Btw. To ze na forum dudnia o keyloggerach i polowa uzytkownikow wozacych sie w p setach na brzmienie slowa keylogger popuszczaja to nie znaczy ze H4K0WAc Py-sety mozna tylko dzieki keyloggerowi...sa rozne inne sposoby duzo latwiejsze, ale tutaj byl juz o tym temat, aby nauczyc sie bronic ofc ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |