Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   44 ed hacked -> nice items (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84489)

Jarno 11-07-2006 02:31

44 ed hacked -> nice items

http://rapidshare.de/files/25499169/...acked.rec.html

Metal Slug Rox 11-07-2006 08:50

NO ladnie ladnie :D ale to chyba byl jakis twoj kolega i zobaczyles passy i acc :D ladny loot nawet jak na taki lvl hehe mogles sobie jeszcze wziasc hydra egg :D :P cya pzdr

Always hunted 11-07-2006 14:08

tylko zjeby hackuja... i tylko idioci dają sie shakować :D

Chaosek 11-07-2006 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted
tylko idioci dają sie shakować :D

Czasem przemyśl to co piszesz ;)
I hacking jest be. Nie chwaliłbym się tym tutaj.

Kuzyn Joe The Next 11-07-2006 17:46

...

Lubie filmiki z hackow :) Bo tylko idioci dają sie zhackowac :)

Shin Cron 11-07-2006 17:54

Ale jeszcze większy idiota włamuje się na konto.

Angel of Death 11-07-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Always hunted
i tylko idioci dają sie shakować :D

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuzyn Joe The Next
Bo tylko idioci dają sie zhackowac

Grrr co wy ku**a wiecie, istnieje troche exploitów przez które mozna sie włamać na kompa/wrzucic keyloggera, pamiętacie np. jak były wyłączone tagi [img] bo był exploit w obrazkach ;]? Zdolny hacker też może zrobic keyloggera który będzie niewykrywalny przez jakiś czas, mozna go wtedy zbindować np. do pliku jpg ( trzeba odpalic z dysku, ale przecież nierzadko się wysyła screeny na gg np.)

Ka$z3r 11-07-2006 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death
Grrr co wy ku**a wiecie, istnieje troche exploitów przez które mozna sie włamać na kompa/wrzucic keyloggera, pamiętacie np. jak były wyłączone tagi [img] bo był exploit w obrazkach ;]? Zdolny hacker też może zrobic keyloggera który będzie niewykrywalny przez jakiś czas, mozna go wtedy zbindować np. do pliku jpg ( trzeba odpalic z dysku, ale przecież nierzadko się wysyła screeny na gg np.)

pfff X( Widać, że mało wiesz na ten temat skoro mówisz o tym, że keylogger może znajdować sie w pliku .jpg, bo jak na ten moment jest to niemożliwe!!!!! Jedynie rożne badziewia można podczepic pod .bmp jeśli chodzi o zdjęcia.

oVer.

Kuzyn Joe The Next 11-07-2006 19:41

...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Angel of Death

Stary po chu... ty to mowisz ?? Widzialem to jak ciebie jeszcze niebylo na swiecie !!

Mind'Reaver 11-07-2006 20:34

Ty może wiedziałes, ale inni nie? :|

Vrael 11-07-2006 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mind'Reaver
Ty może wiedziałes, ale inni nie? :|

Ale wiesz... To jest ProHacker i widzi swiat... inaczej niz inni (lol xDD)

Mr.Minister 11-07-2006 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shin Cron
Ale jeszcze większy idiota włamuje się na konto.

UAHUahauhauahauh mam sie śmiac dalej? Afff.. zastanow sie co ty dzieciaczku mówisz :)
Apropo evil huckerow, ktorzy wiedza wszystko.
Cytuj:

pfff Widać, że mało wiesz na ten temat skoro mówisz o tym, że keylogger może znajdować sie w pliku .jpg, bo jak na ten moment jest to niemożliwe!!!!! Jedynie rożne badziewia można podczepic pod .bmp jeśli chodzi o zdjęcia.
Taa.. niemozliwe i wogole teraz ty ustawiasz zasady mistrzu i tylko pod .bmp a pod .jpg ani nic innego sie nie da!! Świeta racja!!! A tak wogole to tez mialo byc smieszne??
Ludzie.. zanim zaczniecie sie wypowiadac nauczcie sie czegos o obronach systemu, html, xhtml css, php, mysql i moze jeszcze jave a takze c++ i wtedy mozecie mowic co jest mozliwe a co nie >.<
Btw. Ja umiem html, i troche css sie ucze :d

Adikeen 12-07-2006 13:48

@Topic
Ten koles na filmiku to moj kumpel rl.
I to chyba "dzieki mnie" dostał hacka;/
ponieważ mialem jego passy na kompie a dzien wczesniej sciagalem plik dla kolegi, o nazwie RADMIN. ale widocznie byl zasmiecony czyms o czym nie wiedzialem. JESZCZE RAZ MI PRZYKRO RADKU!!!!

[ mz ] 12-07-2006 14:01

W takim razie czemu ciebie ani Mevionka nie shackowali?

btw: wolno expisz Fasilem ;D

orcalle 12-07-2006 14:03

To moze ja sie wypowiem najpierw pogratulowac keylogera milo bylo zobaczyc jak ktos sobie zabiera przedmioty na ktore ciezko zapracowalem co to jest pol roku gry fajnie jak bys oddale ale nie ludze sie jakos szczegulnie

spox calh podniose sie i bede silniejszy xD

cya tibia to tylko gra

Felux Zarius 12-07-2006 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r
pfff X( Widać, że mało wiesz na ten temat skoro mówisz o tym, że keylogger może znajdować sie w pliku .jpg, bo jak na ten moment jest to niemożliwe!!!!! Jedynie rożne badziewia można podczepic pod .bmp jeśli chodzi o zdjęcia.

oVer.

Dla twojej informacji da sie w pliku jpg umiescic wirusa/trojana/keyloggera etc
poprzez odpowiedni program~~
Radze poczytac cos na ten temat w internecie a nie wypowiadac sie bezpodstawnie

A co do BMP , skoro jestes tak zaawansowany to bys wiedzial ze mozna skonwertowac odpowiednim programem do formatu jpg nielamiac kodu wirusa/trojana/keyloggera~

@Mr.Minister

Ja sie obecnie bawie w ASSEMBLER'ze ale niedlugo biore sie za Pascal'a;]

Adikeen 12-07-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez [ mz ]
W takim razie czemu ciebie ani Mevionka nie shackowali?

btw: wolno expisz Fasilem ;D

lol podejerzewam, że przez to, że ja nie mam passów na kompie tylko w głowie ;)
a Fasilem nie expie bo mam inne zadanie... jak wróce do domu na początku sierpnia (niedługo wyjeżdżam) to musze wbić jak najwiekszy lvl, żeby bez problemów poszlo mi wykonanie hota;) No i wiesz jeszcze 80 lvl musze dobić;/
No, ale spoko przy necie z predkością światła (11,45 kbit/s) przy dobrych wiatrach, moge expić :o

boorex 12-07-2006 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ka$z3r

oVer.

Jemu chyba chodzilo o zbindowanie aby plik WYGLADAL jak jpg a naprawde bylo by to jedynie nazwa.jpg***** ...i zgadza sie - albo widzisz zdjecie , albo potem skutki dzialania keyloggera :P Oba zjawiska sie nie da zlaczyc ;]

Btw. To ze na forum dudnia o keyloggerach i polowa uzytkownikow wozacych sie w p setach na brzmienie slowa keylogger popuszczaja to nie znaczy ze H4K0WAc Py-sety mozna tylko dzieki keyloggerowi...sa rozne inne sposoby duzo latwiejsze, ale tutaj byl juz o tym temat, aby nauczyc sie bronic ofc ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53.