![]() |
-=PK-RUN ! =- ::: Movie By: Merkucjo :::
Cytuj:
Spodobał mi się, a więc oprawiłem go w muzykę i trochę edytowałem ;). Zapraszam do ściągnięcia. :oks: Filmy w formacie ****** Podzieliłem wszystko na 3 części. PK-RUN! - PART ONE - 11,1 Mb - RAPIDSHARE DOWNLOAD MEGAUPLOAD DOWNLOAD PK-RUN! - PART TWO - 10,9 Mb - RAPIDSHARE DOWNLOAD MEGAUPLOAD DOWNLOAD PK-RUN! - PART THREE - 15,9 Mb - RAPIDSHARE DOWNLOAD Proszę o komentarze odnoszące się do poszczególnych części :) Pozdrawiam ! :dance: AHA, I DLA LEPSZEGO EFEKTU GLOŚNIKI NA MAX'A ;D |
Super dzieki :D 1 ,2 sicganełe ogladnałem a 3 musze czekac 75 min :D ale i tak dziex ;*
|
@up
Spoko, moze cos jeszcze zrobie ;) @Topic No co jest :> Tyle ludzi to sciagnelo i nic nie mowia :> :> |
rehostnij
edit : omfg najgorszy wmv. jaki widzialem... zabijaja jakiegos najta i s*******aja.
0wn3d.pl |
@up: Spoko, tez cie kocham
Ja dodalem muzyke, wiec sie mnie nie czepiaj -.-" |
najlepiej zrób rehosta na megaupload ;p
|
Cytuj:
|
Widziałem już ten film w wersji .rec ;P
|
@up a w wmv ? :>
@Topic Comment plax ;) |
tylko nie wiem jaki jest sens wrzucania to w ***** i .avi ?
jest tibicams,mp3 napewno ma ktos na kompie to po co sie meczyc?(zreszta na tibicam sie oglada wygodniej...) |
Kiepskie, zacina się, nudne. Taki jest mój comment :(
|
xD
Moze i fajne są filmy na Windows Media Player ale jest lipa bo nie widac jaki loot jest i nie mozna np: zobaczyc jakie kto ma skile i lvl :D B)
Tyle;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |