![]() |
Rozkuw***** Wiesio
|
Filmik ogladalem juz na google.video.com
Qrde niezla polewka z tego ;d (Napie****a w Et lepiej niz zbiera pozeczki) HAHAHAHA:D to trzeba zobaczyc. Po obejrzeniu tego biegalem bez krekoslupa na targach poznanskich.;D |
Heheh mnie rozbilo:
W instytucie Cheetah i Dziecka, wyliczylismy, ze zeby wymiatac jak Wieslaw, normalny czlowiek musialby grac w betonowym schronie, 5km pod ziemia, bedacym w prozni i odzywiac sie nieobranymi jezami i tynkiem z sufitu przez dwadziecia lat. Nieobrane jeze mnie juz dobily totalnie xDDDDDDD Polew na maxa xD Ale ja to juz akurat dosc dawno widzialem na patrz.pl :P |
omg nieźle polewam z tych textów :D:D nie ma co :D koniecznie oglądajcie
"500 headów zza rogu jedząc czereśnie. Teraz do końca życia będą w p i e r d a l a ć kisiel przez słomkę." omg ale all texty są dobre :D |
mnie rozwalilo to ze beda do konca zycia wpier... kisiel przez slomke XXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDd
|
Pakusik
The best! ahahahaha jakiego lektora uzywasz?? sie przyda do ogladania filmow xD
|
Cytuj:
http://www.ivo.pl/?page=syntezator_mowy_ivona |
Właśnie dzisiaj też to obejrzałem, jak to sie mówi "spadłem z krzesła" ze śmiechu xD Nieziemskie texty xD :D
|
.. leży pod kocem jak rumun na targu ... 8o
.. 500 healtów zza rogu jedząc czereśnie ... Rlz |
HAUhuaHuhauhaA, myślałem że padne 500 headów zza rogu jedząc czereśnie
|
Rotfl! Uahahahahahahaha(...)haha :D Dobre, prawie sie poplakalem ze smichu, pewnie mam nadzieje, ze jeszcze beda filmy takiego typu ;>
|
Super, normalnie płakałem ze śmiechu :D
|
hahaha... jeszcze się śmieje
Zajefajowe teksty:D:D:D Radze oglądać!! :cup: |
|Buhauhauahuahau|
Zeuwielbiam jeść bananyiste teksty umieralem ze smiechu kiedy proboszcz Szczecina mial padaczke z niekontrolowanym wylewem moczu Mhauahuahauahauhauahauahauh
|
Zaje.biste, szczególnie wtedy kiedy obliczali co trzeba zrobić, żeby być takim jak Wiesiek.
|
Wogole ludzie wiecie cos o ET ? bo ja gram 3 lata w et i znam wieska ktory nie jest zadnym pobieraczem bo go pojechalem na duelku , n/c plax . to jest forum o tibi a nie o ET ;S
|
Cytuj:
Na duelku powiadasz ? Hmmm nie grałem w to z rok. Wcześniej w 1 lidze pifpaf grałem, może mała solóweczka ? :) |
No juz lepszy film od tych poprzednich... ale znowu ten syntezator mowy... 5/10
|
Znowu on, znowu ten typ filmu :(
plzz nooo :( Ale ten mnie bardzo lekko rozbawił... 2,5/10 |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |