![]() |
Prace konserwacyjne cd.
Z powodu prac konserwacyjnych jutro, w środę 12 lipca, serwery: Aldora, Antica, Aurea, Azura, Danubia, Eternia, Hiberna, Isara, Lunara, Nova, Secura, Titania oraz Valoria mogą być wyłączone lub doświadczać innych trudności (kicki, lagi) w godzinach 7:30 - 8:00 rano.
|
hhe straszne jakis nalogowiec nie pogra przez 30min...co on bedzie wtedy robil;(
wiem:D pojdzie sie umyc i zjesc sniadanie <niektorym to wyjdzie na dobre> |
Uff szczescie ze nie ma tam moich dwoch swiatow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S Dobrze, że nie ma Calmery :p edit@ Dabek jak ty to robisz, że ja tylko pojawią się newsy na tibia.com to odrazu umeszczasz je tutaj.:) |
ee tam,pol godzinki nawet jakiemus maniakowi chyba nie sprawi przykrosci:baby: a zreszta gram na refugji:p
|
Mi się wydaje ze w takich godzinach to ludzie powinni spać, jeszcze w wakacje :P
|
Powinni też się zająć furorą bo prawie codziennie są 2 masskicki (przez jedego padłem >.<)
|
Cytuj:
Kolejny remąt.. |
Usunąć.. i zrubcie coś z tym klikłem dwa razy i są 2 posty <omg>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Znając Cipsoft przerwa będzie trwała o 2 godziny dłużej :P |
E tam i tak o tej godzinie jeszcze spie :p
~ZzzzzzZzzzZZZzz~ |
Uważam że naprawdę powinni zadbać o stabilność serwerów. Nie raz ktoś pada przez laga badź kicka, a jak wiadomo jest to najbardziej bolesne ponieważ nie zostało spowodowane nieumiejętnością grania a niestety zmulonego serva. A później sobie odrabiać straty, które sie nie zasłużenie poniosło.
|
nieeeeeeeeeeeee to niemozliwe strace cale pol godziny zycia przez te jebane prace koncerwacyjne i nie dogonie eternala nieeeee no wezwe wojka binladena i busza a oni zrobia im z dupy jesien sredniowiecza albo parking dla ciezarowek
pwnt! |
Ja grając na Xerenie,Arcani i Askarze mam takie lagi ze wole niemówić. Ciekawe czy na tych serwach tez coś będą robić bo jeśli nie to sie chyba grać nieda ;(
|
Cytuj:
|
YEAH !!!
Kyra działa..jak zwykle :P o tej godzinie będe w połowie expienia już :) |
Off topic : Widze neo_pl ze jestes w Gildii w ktorym liderem jest moj rl friend =D
Topic: huhu tak rano to ja <sleep plx> a z furora mogliby cos zrobic :s ostatnio mialem kicka to... no nie powiem ale bylo goraco :p |
Na szczęście Fortera nie bedzie ruszona ale niestety Aurea tak :/
Zresztą to i tak o tej porze bede spal:p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |