Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pk_selena/82ms (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84591)

Corlicxd 11-07-2006 20:20

Pk_selena/82ms

Zamieszczam moj wlasny film, sorca którym już niegram bo mam hunta na tym swiecie wiec sobie pkuje od czasu do czasu B) to jeden z tych ciekawszych, jak sie spodoba mam tez inne i caly czas bedo powstawac nowe a jak so zainteresowani to moge dac filmy z palka wlhunty itd :P

http://rapidshare.de/files/25264888/pk_selena.rec.html

...Zeck 11-07-2006 20:33

niezle,ale mogles sprobowac zabic tego knigta widac,ze powoli nie wyrabial :)

Corlicxd 11-07-2006 20:42

hehe, nie mialem zamiaru go zabijac no a potem zabrako sd 2 runy wiec poszedlem xD

mam tu jeszcz jeden krotki film mozesz looknac zabilem kolesia chociaz myslalem ze nie bedzie takim noobem jakim sie okazal :p
http://rapidshare.de/files/25566274/...nian2.rec.html

Mind'Reaver 11-07-2006 20:46

Ty czekałeś, aż on sie uhnie, czy nie mogłeś trafić? :|

Corlicxd 11-07-2006 21:02

o kim mowisz? na kogo czekalem? :s

Gloom Drag 11-07-2006 21:48

Corlic Rehost PlZ i ja z henca zaobcze przygody twojego pallaka ;)

WIEC PLZ DAWAJ LINKI :P

Stefan Wichura 11-07-2006 21:52

niezle niezle, mogl bys mi wyslac twoje inne filmy z pk albo twojego wykonania na meila? ;> [email protected]

Crazy Zaba 11-07-2006 22:48

Dobrze to zrobileś tylko w jednym momencie popełnileś bląd jak wyjebaleś temu paladinowi Ue to wyjebaleś Sd temu knightowi i na tym polega twuj bląd bo zamiast sd mogleś poprawic 2 Ue i by byly 2 owned... ;)
A jeszcze jedno pokazuj zawsze caly loot jak cos wypadnie bo otworzyles tylko ten bp a innych bp nie otwierales :( to tyle Cya next filmik plx.:)

Mr.Minister 11-07-2006 23:28

Zgrozo corlic.. ja cie nie nawidze =/ jestes je.. niemiłym człowiekiem, zaoferowac cos co chcesz sprzedac jak dasz zla oferte to od razu ignored.. do tego jestes PA i.. czy tu trzeba cos dodawac? Ehh..

Corlicxd 12-07-2006 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crazy Zaba
Dobrze to zrobileś tylko w jednym momencie popełnileś bląd jak wyuwielbiam jeść bananyaleś temu paladinowi Ue to wyuwielbiam jeść bananyaleś Sd temu knightowi i na tym polega twuj bląd bo zamiast sd mogleś poprawic 2 Ue i by byly 2 owned... ;)
A jeszcze jedno pokazuj zawsze caly loot jak cos wypadnie bo otworzyles tylko ten bp a innych bp nie otwierales :( to tyle Cya next filmik plx.:)

oj niemasz racji poniewaz mam zbyt maly lvl aby moc uzyc double ue, czylu za malo many jedyno co moglem zrobic to walnac sd, i tak zrobilem ;)

Iomer Thunderblade 12-07-2006 00:32

Ja tego pana chyba skads znam ;s ?

Lord Sakao 12-07-2006 09:00

na jaka tibie jest ten filmik bo mi na tibi ng 1.7 niechodzi jak wlaczam tibie 7.72

Spatrax 12-07-2006 09:46

Dobre ue, ;p

Stefan Wichura 12-07-2006 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corlicxd
oj niemasz racji poniewaz mam zbyt maly lvl aby moc uzyc double ue, czylu za malo many jedyno co moglem zrobic to walnac sd, i tak zrobilem ;)

nie prawda hehe mogles jeszcze "exevo mort hur" jak by dobrze weszlo to by tez padl :)

Khazul 12-07-2006 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stefan Wichura
nie prawda hehe mogles jeszcze "exevo mort hur" jak by dobrze weszlo to by tez padl :)

lepiej zostawic sobie 300-400 many i dobic kogos sdkiem, niz byc sorcem ktory nie ma many, i uciekajac musi sie manasowac i do tego uhac :>

Midarth 12-07-2006 11:23

Bije Cie 61 knight i 73 pally, a ty się uhasz na redzie... Pomijam gratza dla Ciebie, ale gratuluje im, że Cie nie zabili, bo mogłeś zejść na jedno exori/ue.

Corlicxd 14-07-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Midarth
Bije Cie 61 knight i 73 pally, a ty się uhasz na redzie... Pomijam gratza dla Ciebie, ale gratuluje im, że Cie nie zabili, bo mogłeś zejść na jedno exori/ue.

Widzę ze nie jestes zbyt dobry w te gre ;) Dokladniej mowiac to odrazu na poczatku mozna zauwazyc ze obaj byli noobami lecz jak widac umieli sie uhac wiec jak bys pomyslsl to przy dlurzszej walce popadajo w monotonność, to jednak nie wystarczylo wiec latwo jestes użyć rozumu i co chwilke byc przy 100 hp nawet z nimi to nie trudne a jak mam czerwone hp to nikt z nich nie patrzy na swoje hp tylko by jak najpredzej mnie dobic myslo ze juz prawie to zrobili i nic innego jak np obrona ich ta juz nie interesuje a ja nadal stawiam na attack :< - think about it next time and get a life :<< cu

Miszczu 14-07-2006 16:42

Nice pk ;) Pls more

Midarth 14-07-2006 17:45

Cytuj:

Widzę ze nie jestes zbyt dobry w te gre ;)

Z czego tak wnosisz? Że nie mam postaci w podpise na wyskoim lvlu, czy dlatego, że wytykam Ci twoje zachowanie, które było 100% noobowskie i zasługiwało na śmierć.

Cytuj:

Dokladniej mowiac to odrazu na poczatku mozna zauwazyc ze obaj byli noobami lecz jak widac umieli sie uhac

Spotkałem dużo takich osób co się potrafiły uhać, a jak ginęło zostawiały po sobie kilka bp uh.

Cytuj:

wiec jak bys pomyslsl to przy dlurzszej walce popadajo w monotonność, to jednak nie wystarczylo wiec latwo jestes użyć rozumu i co chwilke byc przy 100 hp nawet z nimi to nie trudne a jak mam czerwone hp to nikt z nich nie patrzy na swoje hp tylko by jak najpredzej mnie dobic myslo ze juz prawie to zrobili i nic innego jak np obrona ich ta juz nie interesuje a ja nadal stawiam na attack

Nie wiem w jakim języku to napisałeś, ale polski to to nie jest. Zacznij choć trochę korzystać z interpunkcji i przeczytaj to co napisałeś nim wyślesz posta. Chyba chodzi Ci o to, że jak masz reda, to oni zapominają się uhać i ty możesz walnąć UE. Otóż p[r]olaku, palek miał conajmniej 10 okazji by Cię zabić, a nie zrobił tego gdyż był noobem. Nie zmienia to faktu, że w takich sytuacjach, kiedy schodzi się na reda i jest się do ściągnięcia na jedno sd, zakłada się energy ringa albo ss'a.

Cytuj:

:< - think about it next time and get a life :<< cu

Next time use some polish, please and don't forget to look on your backup.

Mazur199 14-07-2006 17:55

Corlic gratz umiejetnosci uhania się, uhanie sie na 100hp swiadczy o bardzo duzych umiejetnosciach pvp.Mogles dostac wtedy sd lub exori i Cie nie ma a teraz nie kozacz ze ich zabiles bo miales farta ze cie nie dobili na tym 100hp.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:35.