Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corlicxd
Widzę ze nie jestes zbyt dobry w te gre ;)
|
Z czego tak wnosisz? Że nie mam postaci w podpise na wyskoim lvlu, czy dlatego, że wytykam Ci twoje zachowanie, które było 100% noobowskie i zasługiwało na śmierć.
Cytuj:
Dokladniej mowiac to odrazu na poczatku mozna zauwazyc ze obaj byli noobami lecz jak widac umieli sie uhac
|
Spotkałem dużo takich osób co się potrafiły uhać, a jak ginęło zostawiały po sobie kilka bp uh.
Cytuj:
wiec jak bys pomyslsl to przy dlurzszej walce popadajo w monotonność, to jednak nie wystarczylo wiec latwo jestes użyć rozumu i co chwilke byc przy 100 hp nawet z nimi to nie trudne a jak mam czerwone hp to nikt z nich nie patrzy na swoje hp tylko by jak najpredzej mnie dobic myslo ze juz prawie to zrobili i nic innego jak np obrona ich ta juz nie interesuje a ja nadal stawiam na attack
|
Nie wiem w jakim języku to napisałeś, ale polski to to nie jest. Zacznij choć trochę korzystać z interpunkcji i przeczytaj to co napisałeś nim wyślesz posta. Chyba chodzi Ci o to, że jak masz reda, to oni zapominają się uhać i ty możesz walnąć UE. Otóż p[r]olaku, palek miał conajmniej 10 okazji by Cię zabić, a nie zrobił tego gdyż był noobem. Nie zmienia to faktu, że w takich sytuacjach, kiedy schodzi się na reda i jest się do ściągnięcia na jedno sd, zakłada się energy ringa albo ss'a.
Cytuj:
:< - think about it next time and get a life :<< cu
|
Next time use some polish, please and don't forget to look on your backup.
|