![]() |
Krótko i wlasciwie Czyli OWNED 43 MS By 106 rp i 52 ms
Witam Filmik swierzy
pzred chiawla nakrecony :) Koles padl bo mial rs :P Loot slaby ale zawsze cos ;) Filmik raczej taki sredni bo raczej dla mnie ma wartosc ;) ale zoabaczcie kombo sd i mort hur ;) http://rapidshare.de/files/25614311/...owner.rec.html |
rehost pls
|
;] ale problem zabic 106 rp i 52 ms 43 mastera ojej naprawde ... ;]
|
OMG 100+ RP to ja solo ubijałem 70 ek, a ty sie podneicasz ze zabijacie ~40 msa 106 rp i 52 ms'em, n/c.
btw. za ile kupiłes postać? @edit: Obejrzałem film, poprostu ŚMIECHU WARTE, inaczej tego nei można określić jak można tak kaleczyć gre ge 106 pallem, boże a te m-walle żałosne, wogóle gdybym ja robił tą akcje to by ten co trapa rozwalał dostał combo bez słowa. |
Cytuj:
OMG !! Widac ze jestes inny, i masz super cool pvp... Moze on nie ma dobrego pvp, i dla niego ubicie tego sorka bylo czyms wielkim ?? |
Cytuj:
film zalosny, pograzyles sie stary i jeszcze to chowanie sie na koncu jak jakis low lvl pk -,- nie wiem w ogole po co tam szedles, twoj kolega spokojnie by sobie poradzil, jeszcze te poty... |
Cytuj:
|
xd
Jestes idiotą jeżeli zabiłeś tylko i wyłącznie ,że ma rsa wielu high leveli ma rsa i to bez powodu znam przypadki co wbijaja dla szpanu ale to nie istotne, istotne jest to ,że mógł naprzykład zabić thiefów kradnących mu loota. A więc jesteś żałosny.
|
Cytuj:
|
Omg Avajan byles ,jestes i bendziesz noobem ,tyle moge powiedziec
|
xd
Cytuj:
|
afff bede musial pogadac z 1st ownerem avajana bo kaleczysz ta postac dziecko ;<
|
Avajan ma new ownera ? ;o
|
bosz... tym filmem zblazniles sie do kwadratu.... takiego sorca to sie soluje 35 lev magiem :/
|
40_ms_owner.rec
Nazwa tez pikna ;D |
Buhahahhahaah naaby!!!121333@@
Najlepsze bylo to jak przez polowe drogi niemiales boltow nalozonych na sobie ^^ buhahhahha Chyba zrobie sobie 30 sorca na tym servie i pojde cie ubic :D nie no joke CU |
BOżee, jak można tak kaleczyć, tak z mojego punktu widzenia:
1. nie potrafis znapisac owned co widać na początku filmiku 2. jesli to krótkie i właściwe to nie wiem, co mam myśleć jakbys chciał go ubijać solo (hmm... długie i nie właściwe) 3. M-Walle na rope place- to mnei rozwaliło totalnie. 4. Taki quiz na zakończenie: -Ile masz lat? -Ile mama ci dała na tą postać? |
Cytuj:
Light hack no blix ;( na takim lvl żal 20 many txt które dobijają 40 ms ownder 40 ms ownd nazwa pliku : 40 ms owner hahahah (pisz pada i tyle , albo o-w-n-e-d) Gdyby to był knight to by wam zwiał !!!! |
BUHAUHAUHAUA Widać ze nowy Owner Avajana to jakis nóób :|
Pozal sie Boze! <olaboga> i ty sie podniecasz ze zabiles z kumplem 49 MS w takim Stylu? o lol xD JESTES DAREMNY! |
OMg żałosne ... a wasze pvp wręcz cudowne =/ !! gz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:31. |