Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Rozwi±zanie dla niedostêpnych kont (update) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=847)

MatKus 09-10-2003 20:35

Rozwi±zanie dla niedostêpnych kont (update)

CIPowie przeanalizowali zg³oszenia o odzyskanie kont i rozes³ali nowe has³a na podane adresy e-mail do tych graczy, którzy w wiêkszo¶ci poprawnie odpowiedzieli na pytania.

Dla wszystkich pozosta³ych postanowili daæ drug± szansê. Interface znowu zosta³ uruchomiony, tym razem do 16 pa¼dziernika. CIPowie prosz±, by zwróciæ uwagê na poprawne wype³nienie formularza (wybierz "don't remember", je¶li nie jeste¶ pewien), oraz by dla ka¿dego konta wype³niæ formularz tylko jeden raz (gdy wype³nisz formularz dwukrotnie na dwa ró¿ne adresy e-mail, CIPowie nie wiedz±, na który adres maj± wys³aæ nowe has³o).

n3m3s!s 09-10-2003 20:52

Ahh czyli nie dostalem hasla bo wypelnilem formularz na 3 maile. Mam nadzieje ze teraz bedzie ok. Nie tracmy nadziei :]

kamel 13-10-2003 08:02

a ja niewiem co sie sta³o, dosta³em nowe haslo i wogóle, ale od dzsisiaj niewiem czemu nie umie wej¶æ na mojego knighta .... ;( nie pojawiaja mi sie ¿adne ramki ani nic tego typu tylko poprostu ca³y czas jest okno a w nim "please wait while connecting to the game world."i zamiast pisac np ze niemozna bo to meny player to ja wogóle nie potrafie wejsc ?( ...

1micha³ 13-10-2003 16:56

Witam!

Mam yptanie, czy je¶li wszystko (poza klas±, paladyn) zaznaczy³em ¿e nie pamiêtam, to ¼le?:D

I co siê przez to stanie, nie bede mia³ ekwipunku, czy losowy jaki¶?

PS: nie pamiêta³em, bo gre odstawi³em trzy miechy temu, i teraz mi siê zebra³o na pogranie, a tu taki numer:(

----------------------------------

EDIT: Jeszcze co¶ mi siê przypomnia³o!!

Jak mia³em drug± postaæ, na 1 lvl - Rook to te¿ musze wype³niaæ dla niej formularz?

MatKus 13-10-2003 21:34

Je¶li mam obstawiaæ, to pewnie CIPowie uznaj±, ¿e nie przekona³e¶ ich, ¿e to twoja postaæ i nie przy¶l± ci has³a. Ale je¶li jakim¶ cudem odzyskasz postaæ, to na pewno bêdziesz mia³ na sobie wszystko, niczego ci nie zabior±.

1micha³ 13-10-2003 21:56

no, ale co czyniæ gdy siê tyle nie gra³o i nic nie pamiêta?

Zaznaczy³êm tylko palla, scarf i leather boots, bo to pamiêta³em akurat. No, ale nic wiêcej, a nie chcia³em siê pomyliæ bo pisali jasno, ¿e jak kto¶ nie jest pewien to ma daæ Don't Remember.

Swoj± drog± skoro zna³em account number i password to chyba znaczy, ¿ê ta postac jest moja, prawda?

PS: hmmm drug± postaæ mia³em "czyst±" znaczy ze startowym ekwipunkiem. Mo¿e jak wy¶le formularz do tej postaci to mi siê konto odblokuje?:D

PS2: Czy moge tworzyæ nowe postaci na obecnym koncie?Je¶li nie, to czy jak stworze nowe konto, a w miêdzyczasie odblokuj± mi stare, to nie bêde ³ama³ regulaminu?

MatKus 13-10-2003 22:30

no, ale co czyniæ gdy siê tyle nie gra³o i nic nie pamiêta?

graæ czê¶ciej

Zaznaczy³êm tylko palla, scarf i leather boots, bo to pamiêta³em akurat. No, ale nic wiêcej, a nie chcia³em siê pomyliæ bo pisali jasno, ¿e jak kto¶ nie jest pewien to ma daæ Don't Remember.

sam se odpowiedzia³e¶

Swoj± drog± skoro zna³em account number i password to chyba znaczy, ¿ê ta postac jest moja, prawda?

A my¶lisz, ¿e po co oni zmieniali wszystkim has³a? W³asnie dla tego, ¿e loginy i has³a WSZYSTKICH graczy mog³y zostaæ wykradzione przy hacku.

PS: hmmm drug± postaæ mia³em "czyst±" znaczy ze startowym ekwipunkiem. Mo¿e jak wy¶le formularz do tej postaci to mi siê konto odblokuje?

Nie wiem, czytaj niusy i CIPów pytaj w razie w±tpliwo¶ci (i tak ci nie odpowiedz±, albo ode¶l±, by¶ ponownie przeczyta³ niusy)

PS2: Czy moge tworzyæ nowe postaci na obecnym koncie?Je¶li nie, to czy jak stworze nowe konto, a w miêdzyczasie odblokuj± mi stare, to nie bêde ³ama³ regulaminu?

Mo¿esz mieæ wiele kont. I nie mo¿esz tworzyæ postaci na koncie, do którego nie znasz loginu i has³a.

PS : Odpowiedzia³em, bo mnie o to na PW prosi³e¶, ale szczerze mówi±c to jak by¶ przeczyta³ niusy, regulamin, przejza³ tworum i pomy¶la³, to by¶ wogóle pytaæ nie musia³.

ReM 22-10-2003 15:17

plz

mam pytanie czy jak ja niewys³a³em n termin to nie moge juz wys³aæ plz odpiszcie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27.