![]() |
Geekhood, Knighthood, GiPO vs. Seventh Stand
Na beryli servie wojen Polacy i ich zagraniczni sojusznicy ktorzy pomagaja polaka szykuja sie do wojny gdyz tyrania Swe, Br, De demoralizuje serwer.
Czy mozna cos zrobic z rasistami w Tibi a oto krotka rozmowa jednego z graczy w Geekhood a aktualnie najwiekszego lvl na servie: Delvines: pol? xxx: yes Delvines: u are hunted! xxx: Why? Delvines: u are pol! I tak zakonczylem kariere na Beryli. ;( Moj kumpel postanowil sie wybic zrobil 60 lvl w bardzo szybkim czasie i co sie okazalo: Przychodzi Geekhood do jego jaskini i ku jego zdziwieniu zaj*** go za to ze jest polakiem i zaszybko expi! Czego Geekhood, Knighthood, i GiPO nienawidza polakow skoro maja w Gildii Rev'ico ktory jest polakiem i jeszcze kilka osob? X( Co my polacy zrobilismy im ze za to nas tempia? :( Czy ktos mi jest w stanie to wytlumaczyc? |
ladny noob jestes, od kogo kupiles postac : -) ? hail allegro.pl xXD
|
MI IS NO POLAK !
A tak na powaznie , niezla bajke wymysliles z tym Delvinesem ;) jakos dlaczego Wezu , Seti bazuki , Royal siwek i wielu innych graja bez zadnych problemów:> Po prostu berylia to specyficzny server , tylko najsilniejsi przetrwaja ;) btw JAK SIE NIEPODOBA TO WY********J NA NOWY SERVER :baby: :baby: :baby: :baby: ^^ signed el Rev :evul: |
Cytuj:
Hail El Rev ( Rofl, on juz sie upodabnia do tych ktorym najbardziej lubi dupe lizac (korobskura, knightsolo)) |
Bo chce dostac blackd proxy xd
Przyda ci sie Jun 29 2006, 18:38:04 CET Died at Level 89 by a mummy Jun 20 2006, 04:24:22 CET Died at Level 87 by a ghoul kiedyś na cyklopie niedlugo na szczurze padniesz loel |
revico to pedalowy piesek
|
Cytuj:
Oj chlopczyku malo wiesz:baby: :baby: :baby: , jescze zobaczysz co się bedzie dzialo..B) B) Wtedy bedziesz mnie jescze przepraszal za to co piszesz. BTW , wiekszosc polaków 80+ sa w SS wiec... signed el Rev :evul: |
Cytuj:
8o 8o hahahaha i wszytsko jasne :D :D :D :D :D :D |
Cytuj:
Signed El Roosool - fan of El Rev. |
Hauhauhauhuhauhauhauhuha Gratz Roosool Gratz Xddd
NIE NO KUR** ROOSOOL TY MNUIE ROZ*******A**Z XDDDDD
HAIL ROOSOOL <WYCIAGAM SRODKOWY PALEC W STRONE GEEKHOOD> HAIL SS XDDDD HAIL ROOSOOL HAIL ROOOSOOL ROOOSOOOOOL XDDDD TY BUNKRZE ZARYPAN YXD:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
ja tam nic do nich nie mam tylko szkoda ze tak hamsko napierdzielaja na botach xp
|
hmm..
Rev'ico jestes w Geekhood zadzisz sie bo jestes polakiem jakich malo jest w Gh wiec myslisz ze jestes pempkiem swiata a dlatego wszystkie +80 sa w SS bo Ks, Delvines i inne botery z Gh boja sie polakow ktorzy sie moga wybic i wywolac wojne myslisz ze jak jest? :baby:
|
Cytuj:
Zamknij sie bo malo wiesz -.^:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
moze wtrace tu swoja rozmowe z Wojownicz Druid, troche skrocilem:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |