![]() |
Jaka to piosenka?
Wlasnie,obchodzi mnie to jaki to tytul tej piosenki co jest po tej pierwszej (wolnej) w tym filmiku :
http://www.youtube.com/watch?v=bDvQknD8hno PROSZE O SZYBKA ODP. POZDRAWIAM! PRZEPRASZAM ZA DZIAL W FORUM ALE DO CHOLERY JASNEJ NA "O WSZYSTKIM I O NICZYM" SIE NIGDY NIE DOCZEKAM!! |
To jest soundtrack z blade trinity, Rob Dougun jakos tak Wpisz sobie w jakim programie p2p Blade Trinyty i znajdzie sie na bank cos w rodzaju Rob Dougun.
|
to z matrixa Rob die
|
z zadnego matrixa.....
Rob Dougan - Clubbed To Death - Blade Trinity Theme Dokaldnie ta nazwa ;] |
No lol przeciez dobrze chlopak mowi to jest z Matrixa B)
|
Mam tą płytke ;)
"Przypadkowo" na rapidshare jest wlasnie ten utwor (ktory tam wgrałem ;) )
Jako ze mam Neostrade wolną to jeden jest w rarze, bo zajmuje mniej miejsca niz MP3 (o 25%!). Rob Dougan - Clubbed To Death <<Matrix Soundtrack>> MP3 7MB prawie, ale juz mi lacze dobrze chodzi, a nie 5 kb/s. To jest ten utwór który jest w filmie o counterze. (wgrywa sie jeszcze) Rob Dougan - Furious Angels << Matrix Reloaded - Disc 2>> 4 MB /\ Jest to podobny utwór (chyba wzorował się na pierwszym :p ). Z Matrix Reloaded przeróbka wykonana przez twórce tego pierwszego utworu (też fajna jeśli lubisz taką muzyke albo potrzebujesz do filmu). @matekk fst bolt Rob die? A może Rob Zombie? (też był taki na soundtracku z Matrix'a, ale on gra troche inna muzyke) ;p @Qwesty Cytuj:
--------------------------------------------- To pisał Gesior który ma problemu z przelogowaniem :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:05. |