![]() |
Moje pierwsze ss ;]
Zamieszcze tutaj moje pierwsze ss.
Mialem wtedy skile 56/55 http://photobucket.com/albums/v395/s...-88/Beholders/ Tylko mnie za nie nie zbluzgajcie, aha jeszcze jedno - to, ze uzywam tibi gg to tylko i wyloncznie moja wlasna sprawa Obejzyjcie i ocencie ;] |
nice
ładne screnyy, a co do tibi.gg to się nieczepiam, każdy morze robić co mu się podoba.
|
Pierwsze koty za ploty :D
|
No, no całkiem ładne... nieźle szarżowałeś z beho :) a pozatym tibia gg ułatwai w tym przypadku widoczność :P no i GRATZ :PP
|
No no
Ładnie, ładnie to kiedy idziemy na DLa ?? :D <konik>
|
Cytuj:
No nic. Wasza sprawa ja odradzam. Heh ;P @Ssy... Jaki świat? Antica? <pa3 na eq> heh ;P |
Nie danubia
|
Uwazaj
CZesc screeny sa niezle ale uwazaj jesli uzywasz tibi gg lub jakis chetow do tibi to lepiej takich screenow nie umieszczaj albo nie pokazoj nigdzie bo mozesz tylko na tym stracic !! pozdrawiam jak na 1 screeny to calkiem niezle
|
kurde jak ty zrobiles sobie konto photobucket.com
jak zrobiles konot mozesz dokladnie wyjasnic jak sie tam robi konto i skriny umieszcza z gury dziex
|
Łap reputację ;)
|
ss nice! niezly loocik wyszedł :D bardzo dobry początek
|
Thx(c) :P za reputacje. Nie spodziewalem sie takich pozytywnych opini na temat mojej tworczosci :D
Zaniedlugo wybieram sie z kumplami na moj pierwszy :P drag hunt to tez porobie ss'y i zamieszcze :] |
Jesli chodzi o zakladanie tam konta to trzeba w odpowiednich godzinach sie rejestrowac
"Because of the overwhelming response for our free accounts, new users may only register between 10pm-2am and 10am-2pm mst." A wklejanie tam zdjec to po zalogowaniu tam jest cos takiego :p gdzie zakladasz album a wyzej znowu takie cos :P gdzie klikasz "przegladaj" i zaznaczasz ss'a i sam do uplouduje na serwer :D |
Hehe, teraz już tak raczej nie zaszalejesz. Beholderki mocne są, lecz dostaniemy je! ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |