![]() |
Slime Place? Gdzie na Facc?
Chcialbym sie dowiedziec gdzie sa slime place'y typowe do nabijania skili dla knighta? znam dwa oba sa w ab ale moze ktos zna bezpieczne i dobre?
ja znam takie : 1. w podziemiach ab (najlepiej zaprowadzic go do domku i skilowac ale natezenie ludzi jest tam duze :( 2. w hellgate w drodze na poludniowy zachow tzn. w strone dwoch beho :P a wy jakie znacie? za pomoc z gory dziekuje, bo na celescie wszystko zawsze zajete :( |
Ja znam jeszcze w domku Black Knighta (trzeba miec klucz) i od biedy w podziemiach Ancient Temple pod Thais (tam zalecane parcele).
|
W kopalni w Kazordoon jest spory place slimów, idealnych do skillowania :)
|
masz racje w jednej z kopaln w kazo jest masa slimow, ale ja chcialbym taki place gdzie nikt cie w razie czego nie ropnie do gory do guardow jak bedziesz afk :( chwilowo :]
|
W DC kolo Beho na -2. Mam opisac czy wiesz o co chodzi?
|
Na Ghostlandzie koło carlin, w południowo-zachodniej części respi się slim, lecz akurat na moim świecie ( Azura - Normal PvP ) było tam trochę ludzi, ale spróbować zawsze można ;).
|
Nie chce robić nowego tematu więc pytam sie tutaj od jakich skili moge skilować na slimach ??
|
Na południe od Thais, w podziemiach Whiteflower Temple. Aby wejść potrzeba kilofa więc natężenie noobów jest zerowe, dla lepszego efektu można podlurować 2 DSy pod wejście i mamy spokój. Są tam bodajże 2 Slimy, a najlepsze miejsce do ustawienia się jest przed bramką lvlową do Banshee (jej się ropnąć nie da bo są tam schody).
@up Nawet od 60/60, ale: duży zapas fooda i zmienianie Slime co 1-2h. Mnie Slime hitują nawet przy skillach 90/90, a po paru godzinach treningu potrafie nawet za 90 oberwać! |
Cytuj:
ale dzieki , na wiekszym lvl sie przyda :) Cytuj:
|
|
|
Nawet od 60/60, ale: duży zapas fooda i zmienianie Slime co 1-2h. Mnie Slime hitują nawet przy skillach 90/90, a po paru godzinach treningu potrafie nawet za 90 oberwać![/quote]
Czy musze od 60/60 skili skilowac na skilach moge jusz zaczac skilowac na skilach od skili 55/55 o jedzenie sie nie martwie mam bp grzybów |
zeby nie robic nowego tematu a gdzie znajde slimy do expienia sorcem 23 lvl bo musze szybko 8k expa zdobyc a na slimach mi sie expi najlepiej
|
Poszukaj na Foldzie, tam jest chyba z 5 dobrych respów do skilenia.
|
Cytuj:
Kolega Kolbaś wyraźnie napisał że chodzi mu o respy slimów do EXPIENIA a nie do SKILOWANIAB) |
kazordoon (na samym południu jest taka wnęka, w którą można wejść i wtedy cie max 2 potwory atakuja.
|
Mozesz tez isc na Slime'y obok Venore (Po drodze do Amazonek w dół i tunelem na wschód).
|
Jeden slime tez jest na molts , dziennie chodzi tam max. 5 osob, wiec 0 nobkow , ale mozna tam dojsc jedynie przechodzac bramke lvlowa 30 wiec na 20 lvl miejsce niedostepne :P
ale labirynt daje duzo mozliwosci i fajnie sie skiluje xD |
Cytuj:
|
Slimy są praktycznie wszedzie . Co do tych w kaz to tam są 0 szanse na ropniącie guardów bo silmy są natym samym poziomie co guardy , hyba że jak bądziesz wracał to możesz napotkać ropniętego . W DC opucz tych w DC hodzi bodajże 1 slim obok DC .Odradzam ci skillac w troll mount bo tam jest dużo PK . Radze skillac na slimah w desert (zlurować je do pokoju z w którym widać duzo fd ;> tuż koło wyjśćia) praktycznie mało ludzi tamtędy hodzi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |