![]() |
Male Pk a potem zabawa na hydrach...
http://rapidshare.de/files/25714106/..._imam.rec.html
Co tu duzo gadac.....ogladajcie i milej zabawy :P. Film nie jest robiony przezemnie tylko przez kolege z serwera. Samo ubijanie nie bylo tak efektowne ale byl nawet ladny loot... |
Filmik nie tak zły ;) Można sciągnać ale twoje p legi mnie zabily ^.^.
|
hah to powinno sie nazywac "Jak latwo i szybko zdobyc hydry" xDDDD
|
Ty chyba jestes tumanem... Tych plate legsow juz nie komentuje, a angielszczyzna raczej nie grzeszysz. Po co wystawiasz na forum filmiki na ktorych sie sam osmieszasz-.-
|
Omfg 91 ek i biega z plate legsami ;DDDD. Jak kasy nie masz b o swiezo se kupiles sov'a to mozesz se od kogos pozyczyc >.>
|
A co ktos ustawil jakas regule ze kazdy powyzej 90 lvla musi miec mega hiper piper eq? o0
|
Cytuj:
@topic smieszne ;pp |
re up
Szybszy :D Filmik fajny |
Ehh
Plate legi zostaly bo KOLEGA selnol swoje golden legsy zeby miec kase na sova i teraz tesh zbiera na golden legsy to juz nie kupuje crown ani nic bo po co jak zaniedlugo bedzie miec golden....troche pomyslec a pozatym Sov na 81lvl(bo taki mial jak go kupil) to raczej rzadkosc wiec.....
|
Cytuj:
1) sie nie podoba nie oglądaj i wyjdz 2) sam nie masz lepszego eq i postac to nie komentuj 3) co z tego ze ma plate legi?? |
Ale ci niektórzy to nupki z tymi plate legami ... ahhh mi sie film podobał i eq tomiego tez :d nie mam zastrzeżeń
|
Hehe no p legi mnie zaskoczyly :p, niezly trapik :D teraz troche zaluje ze nie poszedlem z wami ale wtedy mi sie niechcialo :]
|
Cytuj:
|
Hehe fajny film
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:27. |