![]() |
Dom
Oto moje miejsce zamieszkania, w rzucie izometrycznym:
http://members.lycos.co.uk/cainghorn/pixart/dom.png Jedna z moich pierwszych prac. Nieco zbyt wyidealizowana;) Praca stworzona w edytorze Graphics Gale. |
Uadne, zwalszcza cieniowanie, mimo ze w kilku elementach jest lekko dziwne =] Ogolnie, swietne, tylko ten trawnik wyglada...hmm...dziwnie?
|
No domek bardzo ładny. Malutki taki, prezentuje się dobrze, cieniowanie też dobre.
@Baron Kaldrick: Jak dla mnie to nie trawnik tylko chodnik, ale i tak dziwnie wygląda... |
Baron: obawiam sie ze te kolorowe kwadraciki to nie trawnik, lecz chodnik:P
ladny rysunek, moze powinienes zostac projektantem domqow?:P |
trawnik -.-
a ja sądze że ten trawnik to błąd kosiarki,po prostu jak kosil trawe w paincie to mu sie kolory pomylily -.-
|
Fajny domek ładyne kolory! (oprócz trawy):p
|
Pieknie dziekuje za komentarze:) Zeby rozwiac watpliwosci to to przed domem to rzeczywiscie jest chodnik. Wiem ze wyglada dziwnie, ale ja go nie budowalem, tylko narysowalem jak jest. Kombinowalem troche z trawa, ale jakos mi nie wyszla... musze nad tym popracowac jeszcze.
|
Bardzo ladne, bardzo ladne, mnie sie podoba, ile nad tym pracowales?
|
A wg. mnie ten "dziwny" chodnik, co pomiędzy nim jest trawka, to jest wjazd dla samochodu (te chodniczki po bokach sa dla kół) a na środku trawka, bo auto nie ma kół na środku :) (a motorkiem można wjechać po jednym chodniczku :D)
|
Super
Bardzo fajny domek tylko te okna som trohe dziwne ale reszta jest spox:).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |