![]() |
Czy warto na levelu 10 ze skillami 47/47 expic
Jak tak to na gdzie lub na jakich potworach
|
Polecam użyc opcji szukaj.
|
Folda- na rotwormach i czasami Ghostland. Chyba był jush taki topic....X(
|
nie warto, poskilluj do 60/60 i wtedy.
|
no a na skillach 60 to naczym expic na cycach?:confused:
|
Nie warto, poczekaj aż CipSoft da ci 60 lvl i skille 80/80.
@Down Cytuj:
|
zjeb???/\
| | |
@up
Nie. Poprostu ten temat nie ma rzadnego końca. Jest to ciąle powtarzane i wałkowane. Więc nie pisz tematów tylko poszukaj, bo tu się robi śmietnik. Zamknąć ten temat... @Edit To twój trzeci temat w przeciągu 90 minut ? @Edit2 Ale tu się nazbierało słowa ,,temat" : P. |
nie warto wogole expic, wbijesz lvl i zaraz i tak stracisz go bo padniesz -.-
>SZUKAJ |
warto wbic skile 60/60, warto kupic pacca, warto isc na tomby, ale wszystko jest nic nie warte wobec mocy przycisku szukaj :)
|
Re:
Na 10lvlu z skillami 47/47 ja polecam udać się do jakże pięknego miasta Kazordoon, zwinąć dwa parcele z podłogi, ustawić się gdzieś na dwarfach, i w kilka dni wbić upragnione skille 70/70. Ja własnie to robię, a expić póki co zamiaru nie mam ;)
|
Z takimi skillami to weź młotek i spróbuj sobie trafić w łeb, a następnie użyć opcji SZUKAJ !!
|
Cytuj:
AHAHA w kilka dni zrobić skile 70/70 hahahah chyba kilka tygodni albo nawet kilkanaście chyba żeby skilował 24/7 hahah lol 8o :D |
Cytuj:
AHAHA w kilka dni zrobić skile 70/70 hahahah chyba kilka tygodni albo nawet kilkanaście chyba żeby skilował 24/7 hahah lol 8o :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
na twoim miejscu trenowalbym tak dlugo az osiagnalbym 4 mlvl, kupilbym uhy i wio na soldki (exp sredni loot w miare dobry jak na low lvla), mozna oczywiscie z ihami ale jednak uhy sa lepsze z powodu ich olbrzymiej sily w porownaniu do ihow.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Jak mozna wytrzymac 97239843 takich samych tematow na czym mam expic jak mam 1 lvl i skille 1/1 wrr X( Ale na szczescie to byl jego ostatni temat ;) Temporarily Banned :cup::evul: |
@CHAI RENN
Trzeba być żeby triple post i na dodatek z takimi herezjami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16. |