![]() |
Me and me life wmv (muyzka tylko polski hip-hop) filmik konczący granie
http://rapidshare.de/files/25742599/...movie*****.html
jak w tytule. osoby nie lubiace hip hopu niech nawet nie sciagają i pozniej mi nie piszą ze muzyka jest zje**na. z góry dziekuje ;] rehost http://www.megaupload.com/?d=Y5MMQVA1 |
Filmik pierwsza klasa naprawde warty sciagniecia, dokładnie opisuje cale zycie tego chara :D
Pzdr Michał :] |
n1
Najsik filmiq (: muzyka luzacka rst.
gl in future h&p pzdr. |
ehh
Peja - Randori :- )
Graj dalej sa lepsze swiaty niz aldora. good film pzdro |
(Or wait 66 minutes)-rapid :( plx plx rehost ^^
|
Bardzo ladny film-w szczegolnosci podobaly mi sie udane zdjecia warszawy hm... takie... z klimatem! : )
|
Thx wszystkim. Nie zmienie świata bo juz w ogóle nie gram. Czesciowo przez net ale tez przez brak czasu. Rehost pozniej dam.
|
Filmik bardzo bardzo mi sie podobał. Ogólnie fajny klimat. a i gratulacje za odwagę :P za to, że wystawiłes filmik z hh,
pozdrawiam |
rehost plz, najlepiej besposredni
|
Film troche nudny, bo wiekszosc to zdjecia :S, ale ogolnie to spx, niektore utwory tez fajne :D.
|
Wymiatasz !!
|
Omg !
Ludzie niech ktoś z łaski swoiej i grzeczności REHOSTNIE .
Zapowiada sie ciekawie jeśli nie to wysłać na e-mail [email protected] Prosił bym bardzo |
|
witam wszystkich, mialem nie sciagac tego filmiku bo muzyka jest hiphop'owa, a ja nie przepadam za tego rodzaju muzyki :) lubie rock'a, hard-core'a, black metal'a itp, ale nie chce pisac co mnie kreci bo to nie wazne :) pomimo tego ze muzyka byla hip-hopowa to film byl zawalisty i tak na prawde powiem krotko ze nawet hip-hop moze sie spodobac kiedy pasuje ladnie do filmiku :) (chcialbym zobaczyc taki film tylko ze z rock'iem :) ciekawe czy by to tak ladnie wyszlo :)) pozdro i papa
ocena: 10/10 ;) |
Spoko
Bardzo mi sie podoba ten filmik :) fajne kawalki i mozna sie posmiac :p :]
|
Niezly film ...:) Jeszcze go pamietam jak byl noobem z 20 lvlem :Db :cup:
|
Już dawno pisałem żeby ktoś zrobił wmva z hiphopem i oto proszę yeye Jak dam rade to zassam mam nadzieje że niezłe bity tam polecą Pozdro
|
Cytuj:
nie badz taki madry xD thx 4all |
co moge powiedziec?? o k***a.... naprawde zajebi*ty filmik ! tylko widac ze troche dawno kreciles i robiles zdjecia Wawki... ta choinka pod pajacem :P nie spodziewalem sie takiej produkcji... wg mnie najlepszy filmik jak do tej pory opisujacy czyjes zycie na "tibijskiej arenie" :)
|
Cytuj:
tak czesc zdjec jest starych a czesc zdjec robilem niedawno. Mialem robic jeszcze na starówce itp zeby dac do filmiku ale juz mi sie nie chcialo i uzylem te które mialem ;p pzdr |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47. |