![]() |
Wojna na Berylii..
...nie wiem juz która z koleji.. A może to wciąż ta sama..?
To nie ważne, ważne jest to że znowu można obejżeć jak słynna gildia Knighthood nie daje rady przejąć do końca władzy nad serverem. Film nagrywany przez słynnego paladyna o nicku Jonzz LINK PS: A teraz do walczących w GiPO - Czy może mi ktoś wytłumaczyć czemu do tego doszło? Wydawało mi sie, że relacje pomiędzy GiPO a Kh były dobre po przejęciu wladzy nad serverem... A może coś przegapiłam? |
Filmik naprawde Interesujacy...Geekhod sie rospadlo ;).Powstala nowa gildia do ktorej doalczyla Czes GK a ksolo i ekipa wrocili do KH.Przeczytaj dokladnie guildchat jako jeden z powodow mowione jes ttam ze Knightsolo zabil Satomo po tem ze on go biny haknal.
|
18:49 Rev'ico: HAHAH
18:49 Rev'ico: OWNED 18:49 Rev'ico: xd 18:49 Satamo: stfu rev'ico BUEAUEAHEUAHE OWN3D >=D |
No no interesujacy filmik. Ja juz koncze jednak z Tibia. ALe z zaciekawieniem bede patrzyl co sie dzieje na Berylii
|
najlepszy tekkst to wtedy kiedy sie ks przyznaje ze korobruska na nim siedzi
|
Zaraz dam edita z linkiem do filmiku z perspektywy Gemaro xD, niezła bania ^^.
ZNALAZŁEM http://rapidshare.de/files/25759033/_gemaro.rec.html Pozdro ;] |
hehhe smieszny swiat lacza sie , rozpadaja i dalej ze soba walcza
|
hehe berylia sux serwer jak sie ciesze ze juz dawno tam nie gram same Noobki tam graja a kh od kand pamietam na botach a polacy na beryli to sa takie głupki ze zamiast ich wszystkich wybic i shuncic i rookowac to znowu porobia sabie z nimi gildie w której benda razem jak by nic sie nie stało jednym słowem BERYLIA SUX ale filmik niezły
|
Noobki?? Moze sam jestes noobek... No ciągle się leją łączą itp.. ale chociaż ciekawie a nie że jedni panują.Pozdro
|
lollllll
co to za nuby walczyly? sry ale jak widzialem jak sie wszyscy uhali, zachowywalil to nie moglem..a ten typ co dostal ue na redzie sie zutani hurowal 2 razy a potem 20 sec w 1 miejscu stal LOL a ta babka co exit dala w rogu OMG !
ale beka nie moge LOL zal.swe~ X( |
09:58 Balin barbol: GEMARO COMBO
09:58 Balin barbol: on 3 09:58 Balin barbol: 1 09:58 Balin barbol: 2 09:58 Balin barbol: 3 niezłe combo :D 1 sd poleciał xD A tak btw Gdzie Royal Siwek? Czyzby sie wydygał ;] |
Cytuj:
@topic Ale wyfallusowali KH xD. |
Cytuj:
Royal Siwek on niewalczy chyba w wojnie. |
Nareszcie ;]
Berylia jest teraz Free...
GH dostało bo należało im się, ciągle PA, kiedyś płacenie za kopalnie... Nareszcie będzie można odetchnąć na (dłuższy?) czas ;) . |
Nareszcie ;]
Duble Post...
Srry :P |
Cytuj:
Zal pl zal Spaaw zaraz spawa puszcze jak ktos tak napisze jeszcze btw. 17:49 Knightsolo: im koro 17:49 Aradna: z gemaro 17:47 Balin barbol: activate Z 17:49 Knightsolo: z all 17:50 Knightsolo: z Aquarius de'Soul 17:50 Knightsolo: z germaro 17:53 Chaosrain: z gemaro 17:50 Knightsolo: z Aquarius de'Soul Blackd Proxy rulez A to było dobre: 17:55 Knightsolo: OPEN SD'S OMG 19:32 Knightsolo: DIE RETARD |
Cytuj:
W pełni się zgadzam :PChociaż nie myślę o zmianie serva (mi is loł lewel xD) Ale Twój avatar pochodzi ze screenów na stronce Blackd Proxy :) Roz..waliło mnie to z Aqua~ albo i am kor, czy stfu rev'ico hyhy oglądnął chociaż ktoś ten filmik Gemaro ?? :D Pozdro |
Ten avatar jest w obrazkach dnia na www.tibianews.net
poszukaj a znajdziesz a ze na tej stronie oni sobie go wzieli to mi to lotto. Fajna mam klawiature?? btw Ja to nie Kajn (juz) |
Cytuj:
heuehue |
nom nie przejmuj sie nim
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:28. |