![]() |
Key 3701. od kosmosu.
Mam pytanko czy ten key jeszcze się gdzieś respuje? , czy mogę już go nazwać rarkiem :)?...
Cosmo rox ^^ |
Chodzi ci o klucz z PoH Necro house? A czemu mialby sie nie respawnowac juz? Sam mam takie 2 zdaje sie wiec rarkiem tego nie nazwiesz :)
|
br?
Cytuj:
Zdobądz następny i po temacie... |
Czy moze kos powiedziec gdzie szukac tego klucza ?
Wskazowki mile widziane czy na poh czy tez u jakiegos npc ? |
Nie wiem, czy sie jeszcze respuje.
Kiedys sie respawnowal niedaloko drzwi, ktore otwiera, ale juz sie nie respuje. Czy calkowicie zlikwidowali, czy przeniesli w inne miejsce - nie wiem. |
w necro house jest pewien sqm na podlodzie na ktorym trzeba kliknąc "Use" i klucz wskakuje do bp ;)
|
kulcz do necro house jest taki niebieski "crystal key" ?
jesli tak to podpowiem ze z ornament shieldem to jest zwiazane |
na ten key jest pewien guest, cors jak klucz do necro house sie moze spawnować w nim.... w takim razie jak tam wejść ;p
|
Cytuj:
Istotnie. A bylem absolutnie pewny, ze sprawdzilem to miejsce. :))) Widac kliknalem obok i nie zauwazylem tego. :) Dzieki za hinta. :) |
Polin już wiem co sie stało z tym kluczem :p .Prawie karzdego qesta morzna wykonać tylko raz tak jak naprzykład z tym no nie wiem czy to jest qest ale ja zchodzisz na dół do Seymour'a i otwierasz skrzynkę to masz torcha i więcej nie albo jak z tym kluczem do krytpy troll'i w Carlin
|
Cytuj:
karzdego qesta... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:03. |