![]() |
Nietypowe przedmioty
Heh, nie wiedziałem gdzie ten temat założyć... ?(
Skoro już wymyśliłem, to teraz do rzeczy. Na początek: ?~?~?~Jak działa Mindstone~?~?~?~ Ja słyszałem dwie wersje: 1.Jeśli mag trzyma go w ręku, to SD zadaje większe obrażenia. Sprawdzałem i jakiegoś rewelacyjnego dmg nie zadawałem... 2.Działa jak convince rune. Wnioskując po nazwie, to możliwe, ale może być jednorazowy, a ja mam tylko jeden :( To tyle. |
Przykro mi, ale jesteś w błędzie.
Mind stone działa mniejwięcej tak, jak Wolf toth chain, blue spell wand, kwiatki, i wiele innych przedmiotów. Służy wyłącznie ozdobie. Byćmoże kiedyś będzie coś robił, ale puki co, CIPowie nie dali mu żadnej mocy. |
Matkus nie jestem pewien ale ty tez jestes chyba w bledzie . Bo z tego co pamietam to sluzy on do questa.
Pamietam ze jak zaczynalem na lunie ktos chcial koniecznie kupic mind stone. |
Ah, faktywatycznie, zupełnie zapomniałem. Fakt, jest quest, gdzie mind stone jest potrzebny. Ale więcej nic nie mówię na ten temat, żadnego quest spoolingu.
|
To jeszcze dwie rzeczy: doll i mysterous fetish.
Jak i czy w ogóle działają? |
mysterous fetish -tez jest do quest
jest potrzebny do przejscia na dragonie a ten mide stone to do jakiego sluzy ??? --- " ten kto walczy z potworami musi uwazac by sam nie stal sie jednym z nich " |
A na przykład crystal necklace jest do czegokolowiek przydatny?
|
mysterous fetish wypadlo mi od ds-a :) ale niewiem w jakim quescie mozna tego użyć :confused:
a crystal neckle jak mi wiadomo to wyłącznie ozdoba która wypada od amazon (rzadko) :baby: |
mysterous fetish moze poszluzyc do wyjscia z hell gate.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:29. |