![]() |
Broń
Czy to dobra broń dla knighta 23 level Fire Sword?
|
Ja mysle ,ze jedna z lepszych w ostatecznosci mozesz sobie kupic Giant Sworda.
|
Ja wam powiem jaki ja mam inwenatarz:
Mianowicie zaczynajoc od gory:) Dark helmet Battel hammer Plate Armor Beholder shield Brass legs Leather boots Meness-11 lvl sorcerer Isara |
A ja nie mam ....
... Rycerza :P Ale FS to wypas sprawa :P :D
|
tak to jest dobra bron dal twojego knighta a jesli chodzi o giant sworda to se go raczej nie kupisz bo strasznie drogo kosztuje
|
Cytuj:
a chuj to kogo obchodzi??????? ludzie zastanowcie sie pisac na teamat!!! wydaje mi sie ze Ci co mowia, ze forum na gery.pl jest lepsze maja racje przez takich ludzi jak ty i wielu innych!! Btw:Fire sword to jedna z lepszych broni dla knighta, ma dobry atk35, def20 i jest jedno reczna.polecam |
Cytuj:
Zastanow sie co piszesz bo wg. mnie nie masz mozgu Sorki za takie slowa ale to juz nie wytrzymalem. |
Na 23 levelu spoko powinna ci wystarczyć.
Zależy jeszcze co atakujesz... |
fire sword to dobra broń
|
J auważam że najlepsza z dość łatwo dostępnych. Choć ja druidem na 17 lvlu miałem fsa.
|
Cytuj:
Pewnie nie, bo jak bys widzial to bys wiedzial ze fs i fire sword to jedna i ta sama rzecz. |
No mi się wydaje że na tym etapie fs to chyba jedyna logiczna broń. Lepsza jednoręczna to bright sword i miecze magiczne. No i oczywiście giant sword, ale z tym, to na 23 levelu chyba nie ma sensu chodzić.
|
Broń może być, ale załatw sobie dobrą tarcze.
|
Cytuj:
Co do chodzenia z GS na 23 poziomie, to jesli ma kase to czemu nie, szybciej bedzie sie expowac. |
TAK
jest to bardzo dobra bron dla takiego lvl dla knight ale w ostatecznosci na wyzszym lvl mógłbyś zakupic giantsworda :D
|
?!?!
Cytuj:
|
fakeus boże ty mash macro na tego posta co zobacze topic to gdzie to można qpić gdzie to można qpić i tak ciagle
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |