![]() |
Powazna propozycja!
Witam,
Chcialbym zaproponowac, aby RARZONCE bledy ortograficzne byly karane warnami Wg. mnie dzieki takiemu przepisowi Ci którzy wlasnie robia te bledy tlumaczac sie dysleksja (co w wiekszosci przypadkow jest poprostu lenistwem) zaczna zwracac wieksza uwage do stylu pisania w swym ojczystym jezyku... Za nagminne bledy moznaby takze karac delikwenta banem :) Moze dla jednych z was jest to glupie ale ja naprawde mam dosc patrzenia na to co mlodzi tibijczycy robia z polskim jezykiem.. |
|
EDIT:
@down: Sry, nie zajarzyłem puenty za pierwszym razem. Cóż, każdy człowiek się czasem myli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dawnej była strona "pokaż ostatnio zbanowanych" wraz z powodami ich banów, wielu z nich miało jako powód właśnie "analfabetyzm wtórny". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zgadzam się z tobą ale zacznij od siebie.Pisz wszystkie ę ą ś to właśnie są głowne litery charakteryzujące nasz język a w twojej wypowiedzi tego nie widzę.
|
Cytuj:
Ban lista jest tu Często są rozdawane 3-6 punktowe warny za takie przewinienia. Takie ostrzeżenia nie są tam wyświetlane. Zamykam i przenoszę do odpowiedniego działu |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59. |