![]() |
Boots of waterwalking
Ktos mi moze wytlumaczyc na czy mto bedzie polegac?? Wiem ze bedzie mozna chodzic po wodzie ale jak cipowi zabezpieczyli sie przd przejsciem na rooka albo na inna wyspe only for pacc
|
Z tego co słyszałem to te buty będą umożliwiały przejście pare kratek po wodze.Jest to tylko plotka!Pożyjemy zobaczymy;)
|
hehe
to sa po porstu Soft Bootsy... Regeneruja one mane, wiec nie potrzeba jedzenia. Wcale nie chodzi o chodzenie po wodzie, tak jak na to wskazuje nazwa :-)
|
Ja słyszałem, że buty te, mają dawać możliwość przejścia po wodzie tylko paru kratek. CIPowie nie są jeszcze tacy głupi, żeby umożliwić FACCom wejście w miejsca dla nich nie przeznaczone, niestety... :(
|
a mi sie wydaje ze nie bedzie mozna chodzic po wodzie,bo by za duzo naduzyc bylo. wiec pewnie te buty to ozdoba.
bo np. co by bylo jak bys byl nad woda i zdjal buty ? moze sie myle - pozyjemy zobaczymy |
Boots - buty.
Water - woda. Walking - chodzenie. Boots of waterwalking - Buty chodzenia po wodzie, w swobodnym tłumaczeniu. |
Cytuj:
A mi sie wydaje ze ten przedmiot to bedzie tylko ozdoba lub poprostu nie bedzie ich mozna zdobyc tak jak np. Dragon Scale Legs. Legsy leza w skarbcu w Kazo, a te buty beda lezaly w skarbcu faraona :) Ale to tylko moje przypuszczenia. |
Boots of Waterwalking to inna nazwa soft bootsow... taj jak SoV to magic sword...
|
Boots of Waterwalking będą umożliwiały chodzenia po wodach całej Tibi. Jeśli będziesz je miał to możesz iść na Edron bez PACC' a. Ale oczywiście nikt tych butów nie będzie miał. Kolejny item o którym możecie pomażyć.
|
Odpowiedz
Kto wie może zrobia jakas sciane specjalna albo moze one beda na takie wody ktore maja 10 kratek i mowisz mu jak przejsc ma rzeke jakas.Porzyjemy zobaczymy ( ciesze sie z update bo BoH stanieje :) )
|
Cytuj:
@Kernfalt Mozesz mi powiedziec z kad masz ta informacje ze BoW=SB??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja slyszalem ze bedzie mozna chodzic po wodzie ale bedą specjalne blokady ze nie bedzie mozna isc do niekturrych miejsc :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz: :miecz:
|
Przyklad naduzycia z tymi butami: Na prawo od poh jest rzeczka. wiec idziemy do gsa, lejemy go i uciekamy z butami za rzeczke. Mozemy lac gsa, a on do nas nie dobiegnie. Expilo by sie prosto i przyjemnie, nawet lag nie bylby grozny.
Nie widze sensu z takimi butami, lepsze bylyby typu buty z armem: 2 (za ok. 10k) |
Weeeź, marred, nie przesadzaj zaś... CIPowie to nie idioci, można by było wprowadzić jakieś stosowne ograniczenia, poza tym, nie wiadomo czy WoGle takie buty będą dostępne...
|
@marred
pomyśl... skoro steel bootsy są takie drogie a mają arm=3 to buty z armem=2 powinny kosztować jakieś 50-70k... kolejny drogi item którego i tak nikt nie będzie używać bo za tyle to każdy dołoży 10k i ma bohy :) Co do bucików to na test serwerze kilka osób miało te buciki i po wodzie ani rusz... jednak mana dochodzi co 8 sekund :P Może to niewiele ale zawsze się przyda... szczególnie rycerzom bo jak dla maga to raczej odpada :) |
chodzenie po wodzie i mozliwosc dostania sie facc do terenow dla pacc niebylo by takie glupie, zakladajac ze ten item byl by strasznym rarkiem i byl by dosteptny tylko w jakims ultra trudnym quescie w nowym miescie. wtedy w normalny sposob zdobyc je mogli by tylko pacc, a facc musial by je kupic. ale wiekszosc osob by nie sprzedala tych botow, a te ktore by chcialy sprzedac, zadaly by ogromnych sum pieniedzy. zdrugiej strony jest to jednak malo prawdopodobne, bo mozna by bylo sie dostac na rook, a gdy by weszly one w jakiejs gildi to facc mogli by se je przesylac parcelem i w ten sposob masa facc dostala by sie na tereny dla pacc.
|
Ja teraz jestem za wersja w ktorej nie beda one dostepne normalnie, troche mniej za SB, a napewno juz nie za chodzeniem po wodzie, jak powiedziano za duzo naduzyc
[edit] Mam pytanie do modow i adminow za co ta czacha ?? [/edit] |
Według mnine z tymi butkami będzie tak samo jak z Poison Daggerem, właściwości będą posiadać inne, niż na to nazwa wskazuje, szkoda :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |