![]() |
Lurowanie Demodrasa pod dwarven brigde :)
nie padlo duzo osob ale fajny filmik polecam
niezly hardcore :p tu link: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9944 |
hmmm
smierdzi zleksza keyloggerem ...sprawdzam filmik...
|
@up
Tobie z ryja smierdzi hahahaha dobre lurowanko rox:D:D:D |
Bardzo fajny filmik ;)
|
Szkoda ze go tak szybko zabili i ze 0 loot ;/
|
Najpierw The Old Widow, teraz Demodras. Pamiętam jak kiedyś po 12 gs pod dwarven bridge było zlurowanych :D
Pozdro ;] |
Bossy monsterów niemają "zasięgu" żadnego ?
|
/\ niee.....
|
Zaczepiste xD
"I WILL SET WORLD IN FIRE" xD no cóż, udało mu się xD Loot kiepski, ale liczy się zabawa :D |
Czyzby powracaly stare dobre czasy 10 GS pod DB ?xD zaczyna sie cos dziac Grorlam w Thais Demodras i Old widow pod DB :]
|
Dobre, ja widzialem grorlama w dp Thais ^^
|
Nie DziaŁa!!!
Filmik mi nie działa :( a wszytkie inne działają.
|
Cytuj:
I to tylko te nagrywanie z TibiCam (normalnej) |
Cytuj:
ta i 5 orszabali:baby: |
Badziewny ten demondras bo wolny, prawie każdy z takim średnim lvl mu uciekał.
Old Widow jest 100 razy lepsza. Bo jest 100 razy szybsza, i summonuje szybkie potworki (gsy) czyli np. taki 50 level ma małe szanse na przezycie bo zanim dobiegnie do bezpiecznego miejsca to mu zejdą all uhy. |
Cytuj:
up@ no taak, ale Demondras robi lepsze firewarki :D |
hahahhaahhahahaah zaje****y filmik ku**a hahahaha faza maxymalna:D
dobre zrobc jeszcz z jakimis innymi potworami plx bo to jest faza w h*j:evul: domodras jednak potrafi zaje*** niezlego hita szly po 600 ;0 |
zapomnieliscie dodac =podnieta na maxa= zal.pl
|
pamietam na harmoni co to sie dzialo w 2004 roku w grudniu :) bylo ~~5 GS'ów na dwarven Bridge i 3 DL'e a takze 3 gsy i 1 DL kolo venore :) afff twedy to byly czasy :) zarobilem 1dnia z 100k :) zaroilbym jeszcze wiecej ale padlem 2x :PP fajnie bylo wtedy :) szkoda ze nie ma loorowania ;/
|
@up lol to jak nazwiesz to co jest na filmiku... ? bo jak to nie bylo lurowanie to ja nie wiem 0.o xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:13. |