![]() |
Pytanie
Mam pytanie: Czy czar Antidotum można użyć na kogo sie chce? (np. przyjaciela) .
I jeszcze jedno: Jak sie używa czar który zadaje obrażenia (klika sie żeby atakować gościa i w tedy puścić czar??) Z góry THX! |
Na siebie możesz czar spontaniczny runke możesz na kogo chcesz(na siebie kolege lub potfora ;) )
Tak musisz kliknąć use with na runke a potem na "gościa"! |
Cytuj:
|
Jesli chcesz uzyc runy na innym graczu to ja bym proponowal CTRL+LPM na runie a potem LPM na graczu, tak jest duzo wygodniej i szybciej :D
|
Cytuj:
To chyba grasz drugi tydzien w ta gre, bo nie wydaje mi sie zeby szybciej bylo latac palcem po klawiaturze wciskajac CTRL niz po prostu PPM -.-" _____________________________________ Fingerout - 119lv Master Sorc (Danubia) |
@ re up.
Hmm. To rzeczywiście trzeba się namęczyć. W końcu ten klawisz jest pierwszy z brzegu. Ja nioe gram 2 tydzien tylko jakis 112 i też tego używam. |
re: Up
Chodzi o porownanie: Prawy przycisk myszki a pozniej lewy vs lewy + klawisz a pozniej prawy. Nesipeh upiera sie ze myszka + klawiatura jest latwiej niz sama myszka, szczegolnie polecam w czasie biegu wyprubowac bawienie sie z ctrl. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:49. |