![]() |
Konkurs SmS'owy -.-
Witam zrobiłem ten temat dlatego,że ten konkurs to jedna wielka ściema X( tibia.pl podstawila swojich ludzi,ponieważ mój kumpel wyslal 37 sms'ów i jak by to ładnie powiedziec "KURWA NIC NIE DOSTAŁ" :).Więc nikt mi k u r w a nie wmówi,że to nie ściema :].
Zaraz pewnie dostane bana bo odkryłem,że to oszusci i znajdzie sie wymówka np.zły dział -.- |
Troche zly dzial.;p
|
swiesz ze ktos nie jestr nadziany i nie wyslal 38 smsow?;p
|
nie mam zabardzo gdzie to wpisac bo dzial konkursy jest zamkniety nie moge tam nic napisac. ;|
moj kumpel wyslal z prywatnego telefonu jego starszego wiec firma za to placi a nikomu by sie nie oplacalo wysylac 38 smsów bo za to by sami kupili pacca |
Cytuj:
|
Cytuj:
to zamiast wysyłać smsy z telefonu ojca to neich ojciec mu da tą kase na pacc i neich se kupi omg ! |
Cytuj:
jak to byl firmowy telefon to jego stary za to nie placi.A jak by miał mu dac na pacc to by musiał zapłacić... @Raul:Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś. @Vandoz:A przeczytałeś co wcześniej napisałem??NIE Wiec nie pisz nic jak nie przeczytasz wszystkiego w temacie,napisałem ,że nikt by tak nie zrobił bo by sie nie opłacało zamiast 100 sms mógłby sobie kupic pacca,nie pisze się "I DIOTO" tylko idioto,ty gównozwisie. |
Cytuj:
Cytuj:
A Ty po co zalozyles ten temat? Boli Cie, ze Twoj kumpel nie dostal PACC-a? Ops.. Nie wnikam. Ma ktos film z parady? Niech nasz kolega pokaze siebie :) Cytuj:
A nie wiesz ze ktos moze wyslac, np 100+ sms-ów i dlatego wygra? Omg... @UP "jezu" pisze sie Jezu , I DIOTO! EDIT: Przerczytalem. -.- A NIE POMYSLALES, ZE KOGOS TO NIE OBCHODZI I WYSLE NP ( trzeba ustepowac "glupim") 40 + ? |
@Na jakiej podstawie uwazasz,że jestem idiotą może ty nim jesteś.
bo takich jak Ty było tutaj na pęczki ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Offtop Sorka, za duza czcionke, ale koles trudno kapuje B) @Dr. Omander Po co pisac posty? Koles i t6ak bedzie stawial na swoim. Choc nie ma racji :) |
O wow.. Jaki ty mONdry i genialny jestes... Naprawde... A w swoim malym nieuzywanym rozumku nie mogles dojsc do tego ze skoro twoj kolega z firmowego telefonu wyslal 37 smsow, to moze ktos tez z firmowego wyslal np. 100? Bo wygrany wyslal duzo wiecej...
BTW nie wiem co za ludzie robia firmy w ktorych nawet nie jest sprawdzane gdzie pracownicy dzwonia i nikogo nie dziwi ze ktos wyslal dajmy na to 50 smsow po ponad 7zl kazdy... Moze sobie to jeszcze w koszta ktos wciagnie? Oj Urzad Skarbowy mialby radoche jakby zobaczyl 50 smsow na konkurs typu audiotele wrzuconych w koszta... ;) |
Nie wiem czemu ten temat nie jest zmakniety ;P
Co za kretyn pozjadał wszystkie rozumy i wydaje mu sie, że ma wgląd do tego kto wyslal ile smsow, że jest TAK PEWIEN ze to on wyslal najwiecej -.-. Dobrze, że tacy ludzie nie wygrywając tych 90 dni expienia na scarabach bo potem byłby kolejny temat "mam 20 lvl i pac-ca na czym ekspic?!?!". Afff |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:41. |