![]() |
Oficjalny Dancing Shadows WMV - rehosted
Siema;)
Filmik juz na normalniejszej stronie i zajmuje teraz 160mb (skompresowany). http://files.filefront.com/Dancing+S.../fileinfo.html Potem wrzuce na megaupload:) pozdrawiam!;p |
Nareszcie kazda ofiara bedzie mogla obejrzec jak padla :D
|
And i love this rapin i rly do it's like a smoking a cigarettes , you smoke to be a fuckin cool.
Film fajny xD gz Róbcie wiecej chociaz i tak juz nie bede ogladal bo nie gram w Tibie :D :baby: |
lol?
czemu mi sciaga z szybkoscia 95 -.- ? normalnie po 350 ...
ehh... moze warto poczekac... |
Heh Fajny Film :D
|
Jeden z lepsiejszych filmów na tym forum. Szczególnie, że zabijaliście ludzi których nie lubiłem.
|
@up
to musiales miec sporo wrogow :pp |
Cytuj:
|
Hahahah najlepszy był moment kiedy typek zdążył tylko napisać: I pay, i po 2s już go nie było :) Ogółem respekt dla was za to co zrobiliście, tylko szkoda tych akcji z Tetro i Juffsem, ale i tak za filmik 10/10, gl na Xerenie.
|
Dobry filmik, dobrze dobrana muzyka. Gratuluje fragów ;].
|
Enjoy it... xD
Chociaz minelo troszke czasu od naszych "Krucjat" to nadal wzbudzamy strach na Kyrze i zainteresowanie forumowiczow. |
Gz fragow na kyrze, teraz czas na xerene ;d
filmik 10/10! :) |
Sam nie wiem co powiedziec.Naprawde niektore akcje byly ladne ,ale i tak widac ze na botach jedziecie ,ale teraz czy to wazne ;p Nie chcialem tego powiedziec,ale gz mam nadzieje ze na nowy idziecie :d
Sam nie wiem czemu tak wyszlo ,ale wczesniej wy wszyscy byliscie moimi kumplami,ale czasu nie wrocisz.Moze popelnilem jakis blad ,ale swoich decyzji nie zaluje. |
Wreszcie moglem sciagnac film, na ktorym tak bardzo mi zalezalo ; )
Gratz! |
Hehe no Gz... tylko tyle mozna powiedziec :D
Wladzio zachecal mnie zebym szedl z wami na akcje ale co ja bym zro bil 39 lvlem :D POZDROWIENIA (: GOOD LUCK ON XERENA |
Bardzo wypasiony film xDDD
nie wiem czego w ocenach nie ma 5 gwiazdek ;P Duzo osob zabiliscie fajna muzyka. Mam prosbe mógłby ktos rehostnąc piosenke Dancing With Myself - The Donnas :] |
|
Super :)
Nom ja tez jestem na filmie ;] tylko dwie rzeczy mnie smucą: nie jest napisane, że jestem z Niska... i że nie ma filmu jak zabijaliśmy Sila Dahn bo był mój frag :cup:. Myślę że spotkamy się jeszcze na jakimś świecie w Tibii i razem będziemy uprzykrzać życie wysokim levelom :D
Dancing Shadows 4ever ;D |
Noo wielkie Gratz chlopcy, niezle fragi, Juffs uciekl i za to macie u mnie wielka kreche (bylo tak blisko;( ) ale i tak was kocham !!!!!! :D
|
nie powiem filmik roxor. Pamietam jeszcze jak gralem na kyrze msge na trade "Ds Is Pk!!" i all dp we wszystkich miastach robily sie ciasniejsza. Jeszcze raz gratz :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:40. |