![]() |
Konkurs SMS III edycja, ważne informacje.
Każdy kto otrzymał błędny kod, proszony jest o wpisanie ich na stronie sms.tibia.pl. Przepraszamy za kłopot ale mieliśmy problemy techniczne.
W ramach rekompensaty postanowiliśmy zrobić BONUS: Kto do jutra (18.07.2006) do godziny 23:30 wyśle najwięcej SMS otrzyma telefon komórkowy Samsung x200. Jest to nagroda dodatkowa, tzn. niezależnie od tego kto ja wygra i tak wasze zgłoszenia będą brały udział w losowaniu nagród końcowych. Kolejna przerwa techniczna sms.tibia.pl: Na noc z 18 na 19 lipca 2006 planujemy przeniesienie infrastruktury do nowej serwerowni. W związku z tym przewidywana przerwa w działaniu wszystkich usług to ok. 8-9 godzin, od 24:00 do 9:00 19.07.2006. Proszę w tym okresie nie wysyłać SMS, ponieważ nie otrzymacie kodów. Nagrody III edycji to:
Prawdopodobnie za pare dni lista nagród zwiększy się. |
Dzieki super...ja wysłałam 3smsy i kody mi nie wchodziły :((
Mam ndzieje ze teraz mi wejdzie :)) Dzieki Bos jestes super :* |
Telefon nowy czy używany kogoś z teamu? :P
|
Fajnie byłoby wygrać taki telefon :)
Mi przedwczoraj ukradli mojego nowego siemensa :( ALe niestety nie stać mnie żeby wysyłać wiecej niz 4 smsy ;( |
Cytuj:
|
hehe.ja jush wyslalem 7 smsiakow :p
|
nie rozumiem po co ludzie mowią ile esemesow wysłali..chociazby pan up..wiem ze 7 to jest minimum wiec ja wysle 8..a twoje 7 pojdzie sie jexxc
|
Telefonik nawet fajny ale czasami to sie wogole nie oplaca:D jakiś koleś podobno wysłał esy za 60zł w poprzedniej edycji a i tak nie wygrał na najwiecej esów.Więc albo ktoś z kalkulatorem siedzi i wylicza dokladną wartośc PACCa i nie przekracza jej albo jedzie na łeb na szyje i wysyła wiecej esów niż PACC jest warty :) Wtedy to jest waste bo bardziej by mu sie opłacało kupić PACCa. Ale jestem pod podziwiem że zyski są takie duże bo nagrody coraz lepsze są :)
|
Mi kasy nie starczy nawet na jednego :/ Wyniki będą 1 sierpnia też o 21:30? Jak tak to może zdążę doładować... :creature:
|
A ja myślałem, że któryś z team'u nie ma co robić z telefonem, i postanowił oddać :) |
Dobra robota
Cytuj:
Jakby news pojawił się jutro to pewnie nie zdążył go przeczytać. Brawo za kompetentność! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
telefon ma sim locka czy nie??
|
Sam mam taki telefonik :D
Nawet fajny ale irda sluzy tylko do wysylania wpisow ksiazki telefonicznej, nie mozna wyslac dzwonkow itp. ;( |
Siema tak dla jaj sobie wsymysliem cos :D
Na allegro nowka jakos 300 zl ~ stoi ten fon sms 3 zl 300:3 = 100 :D czyli do 100 sms mozna wyslac zeby sie mniejwiecej oplacilo a 100 sms to juz sporo sumka :D napewno bedzie ostra walka o tego fona :D :P cya all |
Gdybym był rozrzutny to może bym powalczył.(aktualnie 95 zł na komórce)
Jednak wolałbym PACCa. PS:Mam nadzieję, że dodadzą pare replik broni jak w poprzednim. |
hyyhy 3rd edycja już ?? Ktoś tu znalazł złotą kurę co jajka nawet znosi :rolleyes:
|
Cytuj:
@topic zastanawiam się ile z smsów idzie na tibia.pl a ile na pacca ;p Żałuje że nie mam nic kasy na komórze, bo jednego smsa bym sobie nie pożałował (a nuż by się udało ;p) |
wysłałem 1 sms gdyz wiecej to marnotrawienie kasy
liczę na pacca...:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |