![]() |
Mój awans,domek,stuff
Hiho chciałabym pokazać wam mój stuff, domek oraz awans w m lvl na jednym screenie :) Jest to screen z dzisiejszego dnia :P
Prosiłabym o komentarze (odrazu mówie że NIE jest to fake) <świat REFUGIA> Pozdro dla Spyharda :*:*:*, i Szczecia :) http://img122.imageshack.us/img122/5977/52mlvlzr7.jpg |
;o serio ? nie wieze lol .... co mi z tego zdjecia ? chciales/as sie podniecic ?
n/c |
lol? nie rozumiem...poprostu zamieszczma mojego screena ;/
|
@up
mogłaś to zrobić w teamacie Refugia thread a nie zakładać nowy i robić syf ;) Pozdro |
up@ rozumiem ale po co osobny temat zakładać - można to było zrobić w jakimś temacie ze zdjęciami z Refugi albo jakimś innym...
|
sry.. dzisiaj dopiero zalozylam konto...nastepnym razem tak zrobie
|
No nieźle :P
Albo miałaś starą postać, albo komuś założyłaś niezłego hacka :P |
Cytuj:
Zdjecie rzeczywiscie moglo by sie znajdowac w innym temacie >.<' Gratz Mlvl. |
Cytuj:
|
... i co braw oczekujesz? :|
a tak na serio nieszlo tego w temacie od refugii dac? :> |
To jest w temacie Refugii jak wspomiał "Rune Kene". Zatem temat do zamkniecia i usuniecia. Tak mi sie zdaje.
|
A mnie sie wydaje że ona jest nie tlyko nobowata na tym forum... Niektórzy wiedzą o co mi chodzi, a jak nie to zajżyjcie do tematu refugi~
Co do tego to rozumiem że dopiero nauczyłas się wwz€cac zdjęcia ale nie podniecaj sie tak bardzo i nie zamieszczaj bezsensownego zdjęcia na forum. Close plax. |
ehh... dno... chodzi mi o to dzieje się od jakiegoś czasu z tym forum... Kiedyś był klimat...teraz jest TYLKO pokazywanie adv w tematach dotyczących światów... Kiedyś to były hunty i wszyscy się cieszyli oglądając je... Owszem tematy mówiące o światach są potrzebne lecz czemu nie mogą być też inne zdjęcia... aaa :) graTz Adv domku i eq :)
|
Widzialem ta chate,moim przechodniem na refugi,spodobala mi sie,Gratz mlva i eq..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48. |