Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Ghoule dla facc (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85315)

Zeke 17-07-2006 16:53

Ghoule dla facc

Otóż:
Chcialbym poexpić na ghoulach (wiadomo, exp i kasa ;p) tylko w tym jest problem że nie mam pojęcia gdzie są ghoule dla Facc , tzn. gdzie jest ich dość dużo gdzie mógłbym dobrze zarobić i poexpić.
Czy mógłby mi ktoś podać gdzie są takie tereny z ghoulami?
No i żeby było bezpiecznie , a nie że przy expieniu wyskoczy mi GS xD
Z góry dziękuje

Scyzoryk27 17-07-2006 16:55

Polecam Ghostland i Catedre, ew. PoH;)

Princ 17-07-2006 17:03

sorry za offtop ale... czy w twoim avatarze jest ten koles co wali z axa a jego kolega jest drutem i wali z ruzczki?? :D:D

dobre miejsce na ghoule:
Ghostland taka dziura otoczona kamykami (na mapie wychodzi kulko :) poziom -2 jak nikogo niema to gdy robisz kulko i wracasz do miejsca gdzie zabiles ghoula on jusz tam jest tylko uwaga czasem ludzie ropują DSy :)

Zeke 17-07-2006 17:13

Jeżeli chodzi o mój avek to nie bardzo wiem o co Ci chodzi bo postać z mojego avatara to Zeke z Shaman King :P.

Dzięki wielkie za namiar na Ghostland

Pzdr~

Scyzoryk27 17-07-2006 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zeke
Jeżeli chodzi o mój avek to nie bardzo wiem o co Ci chodzi bo postać z mojego avatara to Zeke z Shaman King :P.

Dzięki wielkie za namiar na Ghostland

Pzdr~

Chodzilo mu raczej o mój avatar:D :D

Zeke 17-07-2006 17:18

Offtop plx.

Już wiem o co chodzi xD TVN Fakty , Tibia , ta ?
Niezły tekst , koleś xD

Engoj 17-07-2006 17:34

Oile się niemyle to terz soą niedaleko Thais jak się idzie na roty na tej arenie to podrodze terz sa slimy a na wyrzszych piętrach sa ghule

SRR za ortografy :P

Jacek Zadumny 17-07-2006 18:08

Ghoule są w Ancient Temple koło Thais. Są tam tylko Slimy. Jak chcesz na upartego walczyć z innymi potworami to polecam Dark Cathedral albo Ghostland. Zdecydowanie odmawiam wyprawy na PoH. W bardzo bliskiej odległości są nie tylko Demon Skeletony ale także lurnięte DLe oraz przede wszystkim GSy.

Cepeq 19-07-2006 16:08

co jak co ale lurniętego dl'a to ja tam jeszcze nie spotkałem...
Ale młody jestem, może to jeszcze przedemną ;]

No a najlepszy będzie chyba ghostland..

giersz 20-07-2006 12:33

Ja mam knighta i wale z axa, a mój kolega ma sorca i wali z różdżki. xD tvn fakty xD
A do tematu to ghoule są w ghostlandzie w dziurze na północnym- zachodzie na piętrze -2. Dobre miejsce jest też w Ancient Temple nie daleko slimów i fire devila.

Spellbreaker 20-07-2006 14:57

ghostland jest dobty ale jak zluruja DS to nie ma nic do smiechu lvlv'owca
wiem bo 2 zaliczylem tam deda ale ktos je zlurowal na pierwszy poziom pod ziemia takze radze uwazac

a takpozatym to DC ale tez rzeba wuazac (DS, beho)
i PoH ale tam nie bylem

Spellbreaker 20-07-2006 14:58

ghostland jest dobty ale jak zluruja DS to nie ma nic do smiechu lvlv'owca
wiem bo 2 zaliczylem tam deda ale ktos je zlurowal na pierwszy poziom pod ziemia takze radze uwazac

a takpozatym to DC ale tez rzeba wuazac (DS, beho)
i PoH ale tam nie bylem

Leothyr 20-07-2006 16:13

Ghostland jest tam taka dziura, co jak zejdziesz to taki korytarz w kształcie krzyża. Idziesz na dół, i bijesz, bijesz, bijesz, ostrożnie, jest tam fire devil (2 zgony knajtem -.- ), jest tam pełno ghouli, ale musisz miec hmmy na fire devila. i w dodatku slime na prawo.

BlackIce 20-07-2006 16:58

Ghostland jest za....... a co do zlurowanych ds one sa tylko grozne jak sa zaraz kolo wejscia inaczej prawie zawsze dasz rade go zabic albo uciec sam widzielm jak brat z kumplem druid 16 i pall 14 rąpowali sobie ds na góre zeby je zabic i nie mieli zadnych klopotów. catedra tez jest spoko tylko prawie zawsze ktos tam jest no i trzeba loot kawalek targac. Ja jeszcze polecam DTD quest tam po dodze do quetu jest sporo ghuli i mało kto sie tam zapuszcza

Ludwik Mati 20-07-2006 22:06

Goule są w AB musisz zejsc na -2 w ab zejść 1- i potem w prawo a potem przez kamienie będzie tajemne przejście pomiędzy kamyczkami sa tam tez slimy skelety roty poison spidery no i tyle cya;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:33.