Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Zuchwałoś low levelowców (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8542)

Masel 11-08-2004 20:04

Zuchwałoś low levelowców

ja mam palka 20 lvl i czesto chodze na cyce(za thais)....
coraz częściej zdażają mi sie akcje gdzie czekam sobie na resp cycow lub mino guarda(jest tam jeden) i podchodzi do mnie jakis 7-15 lvlowiec i mnie przesówa zabja mi potwory(przynajmniej jednego) po czym odchodzi i przyłazi za 10 minut:[

i teraz mam pytanie: co zrobic?? jezeli go zaatakuje to sie boje ze wszysycy sie na mnie zuca(bo nie malo osob tam sie przewija) ze jestem pk:// a jak nie to znowoz sie boje ze przylezie z kumplem na jakims lepsiejszym lvlu.....
a jak mu pisze zeby sobie stad poszedl itd to on sie ze mnie smieje:[

prosze o rady
z góry thx i pozdro:]

Sir Simak 11-08-2004 20:10

Ja tam odrazu zakladam dragon lance i takiego bereta zabijam :P :D

n3m3s!s 11-08-2004 20:17

Zasada jest jedna:

Kill all fucking n00bzzz

dam007 11-08-2004 20:20

Najlepiej troche go postraszyć, a jeśli jest naprawdę namolny zlikwidować ;). Trzeba tylko uważać, żeby delikwent nie miał jakiegoś innego high levelowego chara. Widziałem kiedyś, jak kolo na 13 lv, zabijał innym roty koło Venore. Ktos go zaatakował, a już po chwili, w miejscu 13 lv druida, pojawił się 50 levelowy sorcerer. Leciały SDeki, oj leciały... ;)

Master Mela 11-08-2004 20:31

Ja mam genialny sposob...Zabijam. A jesli oni mnie starsza to ja ide po kolegow ii rook. :)

Cedrus 11-08-2004 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dam007
Trzeba tylko uważać, żeby delikwent nie miał jakiegoś innego high levelowego chara.

Ja jak gram to mam zawsze otwarta strone tibia.com - characters. (strone tibia.pl oczywiscie tez B) ). Sprawdzam kazda podejrzana osobe. Wtedy masz wieksza szanse ze sie nie natniesz. Jesli noob ma tylko jedna postac to sprawa jasna, jesli ma jakiegos wysokiego lvl, to coz, swiat jest niesprawiedliwy.

Zamiast strzelania na postrach (masz biala czache) mozna probowac zlurowac mu jakiegos potworka, zablokowac droge - np explosion czy fire wave, lub jakies fieldy. Mozna tez chodzic za nim jak cien i zabijac wszystkie jego potworki - no i zabierac loot. Jednak wiekszosci ludzi szkoda na to czasu.

Beny 11-08-2004 20:41

temat-> najpierw mowisz zeby opuscil resp bo ty tu polujesz...lub zeby zostawil Twoje stworki.
Pozniej jesli dalje robi to co robil bijesz do reda (jak wroci z kumpalmi tlumaczys sytuacje ze wybijal ci stworki- wiekszosc cie zostawqi w spokoju , ale sa wyjatki)
jak po biciu do reda dalej jest upierdliwy zabijasz.

Widze ze nie masz lub nie czujesz ze masz, lub tez nie chcesz wyprubowywac swoich znajomosci...ale nie pozwol zeby noiby toba zadzily nabiles wiekszy lv masz prawo zrobic cos komus jesli robi cos wbrew przyjetym zasada. A i pamietaj za kumpli walcz do roka...innaczej po co obiecywac pomoc??^^ -> ostyatni punkt to taki maly offtopic:P

Asieks 11-08-2004 21:01

. . .

Oh jak na Tak doswiadczonych graczy chwalicie sie zabiciem Low Levela?
Racja ze czasami jest to bardzo irytujace gdy Taki typ wchodzi ci w droge.
Jednak preferuje opcje :"10k for lvl","10 min i ide" a jak nie przejdzie to "ded?":P Jednak Gdybym ja byla Tym Low Levelem na Drucie zpewnoscia pomscilabym ded swojej postaci ;) Przemoc nie poplaca !:P

Grzes Przewodniczek 11-08-2004 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cedrus
Ja jak gram to mam zawsze otwarta strone tibia.com - characters. (strone tibia.pl oczywiscie tez B) ). Sprawdzam kazda podejrzana osobe. Wtedy masz wieksza szanse ze sie nie natniesz. Jesli noob ma tylko jedna postac to sprawa jasna, jesli ma jakiegos wysokiego lvl, to coz, swiat jest niesprawiedliwy.

Zamiast strzelania na postrach (masz biala czache) mozna probowac zlurowac mu jakiegos potworka, zablokowac droge - np explosion czy fire wave, lub jakies fieldy. Mozna tez chodzic za nim jak cien i zabijac wszystkie jego potworki - no i zabierac loot. Jednak wiekszosci ludzi szkoda na to czasu.

na tibia.com mozna sobie "schowac" chara wystarczy cos tam kliknac wiec nie zawsze widac liste postaci czasami widac jednego dwa chary bo reszta jest pochowana. czasami niektorzy robia se jaja z cipu i maja po kilka kont wiec zawsze istnieje szansa ze kolo ma lepszego chara (niestety)

a teraz rada co z takim gagadkiem robic. wystarczy gostka reportnac bo to wyraznie zabronione w tibia rulez ;] przeze mnie raz kolo dostal bana na miesiac za to ze mi cycki wybijal jak trenilem sobie shelding ;];] i od tamtej pory wiecej go nie widzialem

Wukio 11-08-2004 22:52

Ja mam inny sposob. Musisz miec przy sobie fire/energy bomb.Kolo wchodzi do twojego expowiska.Ty walisz bombe.Facio uciecha ze se porespi, wraca ze spawna a tu beret.Jak to jest taki low lvl nOOb to nie przejdzie bo ma za malo hp.Gorzej jezeli to ma byc jakis high lvl. Wtedy nie dos ze przejdzie to jeszcze deada zaliczysz.Ja osobiscie preferuje tom metode bo goscia potworki na spawnie mogom zabic a ty white skulla nie bedziesz mial.

Shiva 12-08-2004 09:31

Uhuhuhu

Sluchaj mnie kiedys zaatakowal taki noob mimo roznicy 40 leveli heheheh.Normalnie przez moment zglupialem :)
Wyobraz sobie ze stojisz na cycach dobijajac brakujace xp a tu wskakuje koles i z textem Get lost...
No to stoje dalej a on z hmm i fb heheh ja patrze na level a tam taka wlasnie mala roznica huhuhu.No i musialem go zabic a to bylo calkiem szokujace przezycie.
Odkad gram w tibie pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo...:)

Elmer 12-08-2004 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cedrus

A jeżeli ma 2 postac highlevelowa na innym koncie to co wtedy ? Nie musi miec postaci na 1 koncie!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34.