![]() |
Mini pk (74 rp own3d) ASKARA
|
Filmik warty sciągniecia :D
"TYLKO JA PRZEŻYLEM"8o |
Zajebisty film (warto sciagnac)
|
Ladnie koles dal sie trapnac naab ;p no i nice loot z niego, ale i tak mogliscie sie nacieszyc lootem tylko na chwile hyh
|
Hhaha dobry filmik xD gz dla Was ... ; P jaka ekipa antypk xD
pozdro. |
Siemka. Jestem pewien ze ktorys z was jest Mishell'Core i Xel~ ci co probowali wczoraj spekowac Gahea i im nie wyszlo :p . Podsumowywujac jestescie all hunted :) Jak macie jeszcze jakies postacie to sie o nich dowiem. To good luck in pz ;). Nie pozwole tomaszwe pizgac
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
;S szkoda mi tych co padli przez was, nie grajcie na tym serwie lepiej już :evul: a co do harnasi to oni są Sux :evul: :evul:
|
Cytuj:
na tym servie harnasie to zajebista rodzinka :D mozna powiedziec, ze potrafimy kazdego ubic :P |
Wszyscy PK mają zginąć!
|
Cytuj:
|
Jedyny błąd przy trapowaniu tego pallka to ,że źle go trapneliśmy na początku i tylko 1 ds go bil ;)
|
Cytuj:
|
lol!!!nie mieliscie nawet najmniejszych szans z tym rp!dodatkowo mial chyba uhbota ^^ nice loot... a wszystko zaczeo sie od niewinego low lvla :)
|
zastanawiam sie tyko czy po deadzie straciles cos z eq?
|
Cytuj:
uhbot? zgarnołłem z niego bp uh :P a ta banda antypk......grr gdyby przychodzili pokolei to by padali jak muchy |
Mnie u takich lvl śmieszy to z czym oni wychodzą z dp ;] jak 74rp może sie ruszać bez destroy fieldów , o sdkach juz nie mówiąć ,jak by miał z bp sdków ktore by potrafil wykorzystać to przecierz sprzątną by dsy :)
I zauważyłem że najczęściej w trapach z użyciem dsów padają polacy :P mają jakiś zwyczaj wpier**lania sie tam gdzie nie trzeba. I nie doceniaja grupy mniejszych lvl :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Buhahuauhauha :p
"I SAID HUNTED" i dead'a zaliczył OWNED huauhahu :p no ale potem wpadło towarzycho i bohy spadly z ciebie te tomaszowe :P xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:08. |