![]() |
Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera?
Witam. Jak wszyscy wiemy ostatnio co raz więcej ludzi z unitu przestaje grać. Gaura na przykład ostatni raz zalogował się 8 czerwca .Johny Gunsy tez posiada status Free Account a kilku Unitów praktycznie loguje sie sporadycznie. Jak myślicie czy nie jest to dobra okazja do przejęcia serwera? Wiemy że ludzie z Kazadumu i Seraph raczej już nic nie zdziałają gdyż nie mają dobrego zgrania, ale przecierz są też inne silne gildie na Titanii, które w mojej opini są w stanie pokonać Unit. Ma tu na myśli gildie Fusion, która w swoich szeregach ma wiele wysoko levelowych postaci. Jeśli nie wszyscy Unici grają łatwiej byłoby łapać pojedynczych i powiększać ilość fragów. No i może zawsze nadeszła by jakaś pomoc ze strony dwóch wyżej wymienionych gildii czyli Kazadum i Seraph.
Prosze o wasze opinie na ten temat.. |
Hmm.... wg. mnie nie ma szans najac Unitow to gdyby ktos wszczal wojne przeciw nim odrazu by pokupowali pacc/zrobili sie active.=/
|
To mocna gildia.Nie bardzo
|
Watpie zeby byla takowa szansa, wiadomo ze kazdemu, nawet takiemu ktory jest retired, zalezy na gildii i ziomkach wiec najpewniej by wrocili all albo prawie all zeby ratowac gildie... na razie nawet jakby sie wszystkie h-lvl gildie na unit rzucily to watpie w ich szanse... czas pokaze, moze sie lepiej zgraja, zrobia wieszle lvle, ale i tak bedzie trudno...
|
akurat ma szanse
http://forum.tibia.pl/showthread.php...highlight=unit kazadum teraz ich pojedzie, po update w 100%, bo to dla nich jest ten update. Przecież kaz/ser nie mieli szans z aimbotami... a pozatym pozbyli sie kilku szpiegów w swojej gildi i widac efekty. pozdrawiam |
@up..
LOL widziales chociaz jeden Film z Unitami?? no chyba wlasnie nie.. oni sa tak zgran ze nawet z beznadziejnej sytuacji na wojnie Potrafia zrobic cos takiego ze nikt inny by tak nie umial... Po za tym THE UNIT to jest legenda Tibi jedna z najslyniejszych w calej Tibi ( jak nie najslyniejsza) po prostu nie ma szans ze by ktos inny przeja wladze :)
|
Tu sie zgodze - legenda Unitow porownywalna jest w swoich rozmiarach do legendy Del'toro. Nic nie dadza boty i 60 osob (na kilkanascie) jezeli tamci od pierwszych dni swoich postaci graja razem. Poza tym, Szwedzi to Szwedzi, i zadni Polacy ich nie rozwala - taka prawda.
|
Z tym porównywaniem do Del'Toro jednak bym sie wstrzymał. ^.-
|
PA jednych i drugich jez bez watpienia podobne.
|
btw. Kazadum i Seraph tez mieli boty poprostu niepotrafia sie zgrac..
"szwedzi to szwedzi"...poprostu neiboja sie o swoje opstacie i sa lojalni... z unitem jest szansa wygrac tylko trzeba miec zgrana druzyne |
no niee..
Nawer nie porwnujcie Del'toro do Unitow bo Unity bija ich na glowe ;) taka prawda
|
Cytuj:
Fusion ma pomoc? Ty chyba śnisz ostatnio co zabili Fummlana itp to tam prawie zabili Gunara i Gunar chcial Kazadumowi wojne zrobic a jakbylaby wojna to 3/4 gildi odeszla by bo tam sie wszyscy boja i tam jest wiekszosc knightow i co zrobia knighci? Cale gowno:) |
Okhara padnie niebawem :)
I znow bedzie spokoj na Titani...... |
omfg
Cytuj:
Wez człowieku sie schowaj, kolega spod depo ci o tym powiedział? |
lol
kilku z nich bez botów nic nie potrafi zrobić -.- widziałem ja chyba lemon el'loco~ hmm albo nie on?!(nicka nie pamiętam bo dawno się na tit~ nie logowałem) w każdym razie 100+ palek lał 40 knighta gdyby nie pomoc kilku gości nie ubił by go-.- sami biegali chyba z 40 minut -.^ więc pozdro PS Del'tor rlZ 4ever |
juz chyba nikt nie wierzy ze kazadum moze cos zrobic
unit to potega beda rzadzic do konca, a co do fusion no coz, imo boja sie unitow, wszyscy sie ich boja, wiec nic nie wskuraja |
lol
Nie gram na titani, ale gdy zobaczyłem gildie i lvle na titani to zdałem sobie sprawe że jeżeli by się zjednoczyli i by użylwali ''ventrilo'' i by co dzien robili mass logi to by to wygrali.
Tak na marginesie, proszę nie porównywać unitów do Del'toro ponieważ Del'torowcy sa najlepszą gildią co ma najlepsze pvp i tak pozostanie więc nie gadać tekstów ''unit bije o głowe del'toro!''. |
Nirvy popracuj nad skladnia ;-) Bo piszesz jakby Ci wlasnie kumpel spod depo dyktowal ;-)
Co do porównywania DT i Unit, mhm, nie wiem, nie znam sie. Widzialem jednak jeden filmik Unit'ów, "Toxic Fire" i niektóre akcje zrobiły na mnie wrażenie. Natomiast na Isarze nie gram, z DT filmików nie widziałem, słyszałem ze to najwięksi PA, że mają dobre pvp i w sumie to nic wiecej. Za to o the Unit wiem, że są świetnie zgrani. Pozdrawiam, VocationOwner |
haha
Nirvy nic nie wiesz i nigdy nie widziales akcji Unitow a ni TD wiec sie nie odzywaj Unit jak juz sie zbierze to szybko zaltwia sprawe i to pokazuje kazdy film za to TD ogladalem kilka filmow z nimi i sie meczyli w h u j a wiec nie mow mi takich rzeczy ... po za tym przemawia chyba przez ciebie jakas nie chec do Unitow wiec tak to se mozesz porozmawiac...-.-
|
tJaaaaaaaa i by tylko ktoś zrobił wojne to już all pacca mają i są znowu -.- nie mogą odpocząć ludzie czy jak....... zresztą niech Unit rzadzi oni są tak dobrze zgrani....Widziałeś ich filmiki ? Wymiatają
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:11. |