![]() |
Teasery z programu fansite-ów
Kolejna sonda, ktora niewatpliwie pomoze nam, w lepszym ksztaltowaniu serwisu.
|
Zagłosowałem na pierwszą opcję i jestem z tego dumny. w 100% zgadzam się z treścią tej opcjii
|
Zdecydowanie opcja nr. 1:)
|
hehe fakt nr.1 bo jakbym nie wiedział co mnie czeka to pewnie nie poznałbym że to update ;D
|
Ehem.. może mi ktoś powiedzieć coto jest ten "Teaser" :P??
|
co update letni jest dodawana wyspa ostatnio tinquada a tera liberty bay czy jakos nazwa jak z gta ^^
|
Cytuj:
|
Powiem szczerze, bardziej ucieszony postawą tibia.pl byłbym gdyby zamiast teaserów były wiadomości o nowych OTSCMS ;'). Zdecydowanie opcja nr 4.
|
Pierwsza opcja
@up a ty to idź na xx.pl P.S. ktoś czasami wchodzi na tibians.com? (czasami dużo informacji ktore rzadko się pojawiają na innych stronach np: hacki, awanse, ewenty). P.S.2. Co z zdjęciem dnia? |
Całkiem przydatne
Teasery są całkiem przydatne, no i jak dla mnie dają to coś, że już nie mogę się doczekać update'u :D
|
Cytuj:
@Down Ojej, przejąłem się. |
Thero: A może lepiej byłoby gdybyś najpierw nauczył się ortografii i poprawnej polszczyzny a dopiero potem pisał na forum? Co do topicu to teasery były świetnym pomysłem i zagłosowałem na pierwszą opcje.
|
Nie wybralem zadnej z mozliwych w tej sondzie odpowiedzi, zadna do mnie nie pasuje. Kiepska sonda. Uwazam ze teasery sa dobre ale wcale nie jest tak ze nie moge sie doczekac update'u. Glupio sformulowane.
No offence |
Nr 1
Dzięki teaserom bardzo napaliłem sie na update. Już sie nie mogę doczekać huntów.:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:17. |