![]() |
Konurs SMS – zwycięzca bonusu.
Właśnie zakończyły się prace na serwerach z serwerami Konkursu SMS, dlatego można już wysyłać SMS. Jednak w razie jakichkolwiek problemów proszę pisać na adres: sms @ tibia.pl
Samsunga x200 otrzymuje: Shadow Furion ze świata Askara Do puli nagród udało nam się dodać nagrodę dla osoby, która wyśle najwięcej SMS. Oto aktualna lista nagród dostępnych w III edycji:
Sponsorem nagród rzeczowych jest: |
Dajcie więcej nagród z asg tak jak wtedy te glocki : > tyle, że może coś lepszego jakieś karabinki albo elektryki. Fajniej by było.
|
Congratz dla zwycięzcy
|
Mam pytanie:
Ten koles co wyslal najwiecej sms i wygral samsunga...jego zgloszenia sa nadal wazne? To znaczy ze on ma nadal najwiecej zgloszen i prawdopodoebnie wygra za najwieksza liczbe sms'ow... To troszke bez sensu... |
Nie moge powiedziec dokladnie ile wyslal, oraz nie pytajcie o to, ale nie wyslal duzo. Wiec nie widze sensu dla ktorego mialby nie brac juz udzialu. Pozatym to byla nagroda dodatkowa.
|
Dzieki za rozwianie moich watpliwosci:)
|
Niezależnie od tego ile wyslał to gratulacje bo wygrał spoko fona :)
|
Tak tak, gratulacje sie naleza. B) Ja wyslalem tylko jednego sms'a bo i tak nigdy mi szczescie nie dopisuje, wiec po co tracic kase ;)
|
Gz dla osoby, która wygrała Samsunga.
Po jakim czasie powinienem otrzymać SMSa zwrotnego z kodem? |
Tego Niewiadomo mi przyszedł 2min po wysłaniu smsa
|
I to jest zdrowe podejście
Cytuj:
/owacje na stojąco ;)/ |
Gdzie mamy wogóle te smsy wyslac? ja nic nie ogarniam
|
http://sms.tibia.pl <---- tutaj przeciez masz linka w temacie
|
a kiedy bedą wyniki konkursu? bo jakos nie moge nigdzie znalesc kiedy sie konczy ten konkurs bo wysylkalem 3smsy no i niewiem ile mam czekac help ;p
|
Eh, no szkoda że ja nie wysłałem żadnego Sms-a :(
|
Fajnie by było jak by obok tego co wysłał najwięcej SMSów była by liczna jak wiele ich wysłał :P
|
dwoch zdobywcow Glockow nie zglosilo swoich adresow, bezskutecznie probowalismy sie z nimi skonaktowac.
Nagrody przechodza do nastepnej edycji. |
Super, może chociaż glocka wygram...
|
NO nie...
Cytuj:
|
PACCe sa rozdawane od razu, ale z tamtymi kolesami uzeramy sie juz dlugo i tylko jeden sie zglosil
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:29. |