![]() |
Vampire Shield, czy Medusa Shield i Platinum Amulet?
Cześć. Mam dość nietypowe pytanie. Otóż co będzie lepszym rozwiązaniem przy walce w zwarciu Druidem, przy EQ: Crown Helmet, Blue Robe, Plate Legs, BoH, Vampire Shield i Scarf, lub Medusa Shield i Platinum Amulet. Dzieki za odpowiedzi.
|
Lepiej vamp shield i scarf, bo to "tylko" ~10k więcej, a capa masz więcej.
|
edited edited
|
Vampire Shield + Platinum Amulet
|
Moim zadaniem V Shield i Scraf gdyż :
V Shield - 15 k i Scraf - 100 gp , łącznie 35 Def i ważą 40oz. Medusa Shield - 9 k i P Ammy - 4.5 k , łącznie 35 Def i ważą 64oz. V Shielda kupuje wiele osób , a Medusa Shielda możesz sprzedawać nawet kilka miesięcy (za rozsądną cenę) . W późniejszym czasie planujesz kupić Demon Shielda więc będzie łatwiej uzbierać tobie 20 k niż 26 k . Podsumowując jeżeli potrzebujesz lekkiej tarczy kup V Shielda , jeśli nie zależy tobie na Capie to kup Medusa Shielda . Dobrze stary świat , ceny niskie . Sory zapomniałem dodac że ceny są z Secury (przykładowe) . |
Aduil, weź nie wal takimi cenami, bo on nie gra na tak starym świecie jak Twój -.-
|
Re:
Wszystko zależy od świata. Bo na nowych wg. mnie bardziej opłaca się kupić Meduse (20k) i P Ammy (6k), niż Vampire Shield (40k) i Scarf (200gp). Defa będzie tyle samo, te 20 capa bólu nie zrobi a cena jest mniejsza o 14k. A kase tą można wydać na runki/mfy lub zostawić na korzystniejszczy cel :)
|
Cytuj:
|
zadna roznica
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |