![]() |
Ej, no co to K*rwa jest, podoba mi sie! :D
Tylko wiesz, przynaimiej zmieksz screeny z tibi/powieksz rzeczy ktore wklejasz :p A tak mi sie podoba, fabula nawet w miare oreginalna :p EDIT: Zapomnialem, rob dalej! ;D |
Nie wiem jak to ocenic...w gruncie rzeczy nawet nawet wszystko wyszlo , jednak kiedy widze ze to ss'y to nie moge wstawic dobrej oceny, dlatego nie wystawie jej wogole. Nastepnym razem wysil sie i sklej cos samemu ok ?? good...
Przyznam jednak ze sie mi spodobalo xD nom ale zawsze jest jakies ,,ale'' Pozdr0 B) |
Może być nawet fajny i fajne buty szkoda ze takich niema,ale jak by byly to wszystko by bylo za latwe:p
Daje 9/10 |
Ciekawe, rób dalej, uwielbiam te zagadki ze SpikeSwordem i MinoMagiem ;) Wykonanie dobre, fabuła świetna! No, czekam(y:confused:) na next część :P
|
Powiem tak
Na forum nastąpił ostatnio duży wysyp nowych fake. Większośc z nich mnie nudzi. Ale ten mi sie podoba. Trzymasz Norme stary :D Jest pare mankamętów. Ale to nic. Mam szczerą nadzieję że będziesz go kontynuował. DOBŻE GADAM?? |
Fly Boots
Głupie by było fly boots kazdy by mógł na maina se isc.
|
Cytuj:
Sory że się przyczepiłem ale tak to fajnie zabrmiało że nie mogłem się powstrzymać :P Co do topicu. Hm... Cholerna no podoba mi się to. Ale... no właśnie... coś mi tu nie pasuje... kłopot w tym, e nie wiem co... Hm... "Autor fake" na takie długie nogi że wygląda na jakąś panienke :P |
JA WIEM !!! JA WIEM !!! "REX SE" = REX SPRITE EDYTOR !!(Sprait edytor Rexa ?) ale mam spota nie ? ]:-> :eVuL:
fajniusi fake mimo że został zrobiony głównie z Zdjęć |
up: mylisz sie, to Rex soda effect, jego postać. ma inny nick po namelocku ;]
@topic: wykonanie świetne, ale Wow, GZ, lvl nabiłem, wormy wylootowałem siems, joł itd - to rujnuje cały klimat fake'a... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:56. |