![]() |
Problem
Mam problem nie wiem jak użyć crossbow.
|
Jezu, bierzesz w rękę crossbow, a bolty w miejsce gdzie jest narysowana STRZAŁA :D
|
A gdzie zdobyć strzały.
|
Nie strzały tylko bełty a to duża różnica.
Strzały robisz albo sam, albo kupujesz w sklepie. Bełty tak samo tylko, że do wytworzenia potrzebny jest Premium Account (pacc). |
Zamotał sie czlowiek :P crossbow to kusza a nie łuk, belty mozesz zdobywac z roznych potworow, chociazby dwarf soldier, lub ewentualnie jak kolega wyzej mowi, robic sam ( tylko z premium account! )
|
Cytuj:
kusza w ręke idziesz np. do sklepu z boltami i strzalami i kupujesz sobie [ bolts np.100 to buy 100 bolts albo bolt ] i wkładasz tam gdzie masz narysowną strzałe i jedziesz ;p |
- można wylootowac [np. zabijając dwarf soldiera, minotaura archera]
- kupić w sklepie [mało opłacalne, mówimy kolejno: hi, buy 100[albo inną liczbe] bolts, yes, bye] - kupic od graczy [dobry i często najbardziej opłacalny sposób. Np. u mnie na refugii ok 4-5k za backpack [2000 boltów] - zrobic samemu [tylko jesli ma sie pacc, mało opłacalne, ale będąc na huncie, można rzucić inkantacje i mieć te 10 (?) boltów więcej. Chociaz lepiej przeznaczyć to na exure, albo utevo lux] |
@ up up up up
Żenada.Po co piszecie 5 razy to samo ? :/ wystarczy jedna albo dwie odpowiedzi żeby być pewnym a nie ciagle to samo :/ Temat do Zamknięcia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:54. |