![]() |
tibiacam -.-"
Dlaczego kiedy chce obejrzeć filmik, który pobrałem, niechce sie odtworzyć a wszystko robie normalnie (tyle, że ja używam tibiacam NG),więc może mi ktoś to wytłumaczyć ??
|
NIce filmik kiedys gralem na Kyrze i jak ogladalem film zabiliscie wielu moich kumpli i nawet o tym nie wiedzialem dopóki filma nie obejrzalem xDDD
Ogladam i "lol jego tez zablil xD" itd Pozatym nie wiem czego film nie dostal oceny 5 tych złotych kółeczek czy co to :P -.- |
double post, można go usunąć...
|
to jest ktoś w stanie wyjaśnić czemu filmy niechcą mi się odtworzyć (znaczna większość)
|
Wersje.
Według mnie to oczywiście jest spowodowane niekompatybilnością filmów z wersją Tibicam. Radze ściągnąć najnowszą Tibicam na www.google.pl po czym ściągać filmiki pod najnowszą wersję. Pozdrawiam.
|
Cytuj:
|
dalej nikt niewie czemu niemoge filmów oglądać ;(
a w tym update bedzie co oglądać X( |
Bo filmy nakrecone zwykla tibicam nie chca sie otworzyc w tibicam ng - uzywac zwyklej tibicam
|
ja pobierając zwykłą tibiecam niemoge jej używać, tzn. jak pobiore filmik to jak włączam tibie i tibiecam i wybieram filmik to wyskakuje mi jakiś error i takie moje oglądanie...:( :( :(
|
Cytuj:
zrozum to: -film był kręcony TibiCam -ty masz TibiCam NG więc film nie bedzie działać pod TibiCam NG -musisz sciągnąc TibiCam..ale oczywiscie jak masz winde 98 no to H**A sie naoglądasz używaj czasem mózgu...czasem |
po pierwsze mam windows xp a po drugie z bluzgami gdzie indziej niemoja wina, że nerwowo odbierasz takie tematy :p
aha i w przyklejonych tematach i poprzez szukanie nic nieznalazłem mogącego mi pomóc, czy nikt niewie co zrobić ?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:02. |