![]() |
HunterFest 2006
Ktoś się wybiera?
Mijesce: Szczytno, 12-14 Sierpnia, Cena: 150zł www.hunterfest.pl Z "największych" gwiazd wystąpią: Pierwszy dzień festiwalu: Opeth, TSA, Acid Drinkers, Dzień drugi: Fear Factory, Sick Of It All, Amorphis, Hurt, Hunter, Trzeci dzień: Children Of Bodom, Napalm Death, Born From Pain, Maroon, Indios Bravos. (http://hunterfest.pl/muzyka.php pełna lista, która będzie jeszcze uzupełniana, np ostatnio doszło Ill Nino) Aha, i prosze nie mówić że mogłem to dać na Metal Militia - mogłem, jednak zakres muzyczny tego festiwalu to metal, rock i reggae. |
Rok temu było chyba nieco taniej... Anyway, gdyby nie to, że zamieram pojechać na Woodstock i na ten cel przedupię pewnie kupę forsy, to pojechałbym. Tak czy owak, wolę chyba Woodstock - z powodu klimatu, bo zespoły nijak nie mogą się równać z tymi prezentowanymi na HunterFeście =]
|
Cytuj:
Wiesz, jak tak teraz podliczam, to wychodzi że cała ta zabawa pochłonie mi tak z 500zł :-P Koledzy się uparli że wolą kwatery, pole namiotowe jest bee. |
0o
Wybralbym sie ale cala uzbierana kase wydaje na gitare i piecyk ;/ szkoda bo zespoly sa naprawde dobre
|
Big Cyc, Vavamuffin (sux), Coma (emo sux), Lao Che (\m/\m/\m/), Carrantuohill, Indios Bravos, Farben Lehre i KSU.
|
kurde, mialem jechac jednak nie moge :( szkoda, ale za rok odrobie nieobecnosc ;)
milej zabawy wszystkim ktorzy sie wybieraja! |
Cytuj:
Cytuj:
Z tych co przedstawiłeś wybrałbym się na Vavamuffin, Lao Che (\m/\m/\m/\m/\m/\m/) i Indios Bravos (\m/\m/) |
Dobo, ale usłyszałem najnowszą płytę (właściwie sam tytuł mi starczył - zaprzepaszczone siły wielkiej armii świętych znaków, pełen mhrock po prostu =P) i byłem na jednym ich koncercie i mi wystarczyło =p
|
Cytuj:
Dla mnie to zawsze był taki średni zespół, wybił się takim średnim debiutem, a teraz tylko "zaprzepaszczone szansa na nagranie dobrej drugiej płyty". |
fajna mieszanka metal&rock z Reggae:-)ciekawe jak to jest w praktyce;p jak to wszystko wygląda:-)myśle że Reggae to uzupelnienie pewnie;)milej zabawy ja jednak wole soundtropolis,love parade itp itd
|
Gdyby nie ta odległość... ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Hmm, właściwie mieszkam na Pomorzu, może się wybiorę... Lao Che. \m/ \m/ \m/ Hunter \m/ \m/ \m/ Trochę szkoda, że skład jednak gorszy niż na Woodstocku a trzeba tyle płacić. Ciekawe ile sobie taki CoB za koncert policzył. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |