![]() |
Galana-bitwa na edron HWL vs Dominion
tak jak w temacie , dzis w nocy stoczyla sie krwawa bitwa na edron , rozlalo sie troche krwi ale co ja zreszta bede pisal , zobaczcie sami:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/10084 ps.filmik nie moj , zaciagniety z tibicams. have fun |
Filmik oglądałem a Konda padł jak ostatni noob
@down Zobacz że konda nie miał żadnego trapa(chyba jeden player stał przy nim) tak więc mógł bez problemu znac, a on stał jak debil... |
Filmik Fajny ^^ no nie wiem jak konda mogl dac sie tam strapowac :D ale ciesze sie ze hwl wygralo chcialbym widziec jak bedzie wygladala galana pod rzadami hwl ;p
Sry ale nie mam slownika :D |
Próbowałem otworzyć filmik tibicam ng i tibicam ale nie dalo sie , Może ktos da link do najnowszej tibicam ??
|
Ściagnij sobie z www.tibia.org.pl tibiecam i wejdz w dzaił download a potem narzędzia ;p Pozdro;)
|
Cytuj:
Ogulnie filmik nice gram na tym swiecie i interesuja mnie losy tej wojny.;) |
Konda padl jak noob i to od mniejszego lvla filmik niezly najgorsze bylo jak cie ten pallek nawalal 9/10
|
Cytuj:
spojrz up , pisalem wczesniej ze to nie moj filmik ;] , to nie mnie nawalal tylko tylko tego sroca, a tak na marginesie to jest on ze Szwecji Cytuj:
|
Cytuj:
Filmik ładny |
HWL sa zorganizowani bo sa na ventrillo i obieraja sobie jakies cele, a Dominion lata w 1 i w 2 strone i nie wiedza co robic.Jak ktos z HWL jest w trapie to reszta stara mu sie pomoc a w Dominion uhali tylko Konde<z racji ze ma najwyzszy lv??>.Szkoda ze nie bylo mnie online :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:51. |