![]() |
Pytanko
Mam jedno pytanie do wszystkich forumowiczów.
Otóż mam knighta na 48 Lvl, Skille 80/81, Eq: C-Secik, Bs , Vamp shield , Crusader helmet i butki ;) . No i wlasnie nie wiem gdzie expic na guardach nie zabardzo sie zwraca, a expie na nich z bsem i shieldem (Vampire wymienilem wyzej). Mysle czy może expić na Mintwailn lub Orc Fortess czy moze NADAL zostać na tych żmudnych guardach? A moze polecicie mi dragi. Kompletnie nie wiem gdzie expic. Prosze Was o odpowiedzi i porady. Bardzo mi na tym zalezy!! Z góry dziękuje!! |
jest tyle przyklejonych tematów...
chociażby- gdzie expić ze skilami.... Elfy, mint, OF sobie odpuść, dragi też. |
:(
Ale dlaczego mam sobie odpuscić dragi , EF , Mint~, Slyszalem ze tam bardzo dobrze sie expi , wrecz swietnie! Prosze o dalsze odpowiedzi i rady !!
|
Re:
Dlatego, że możesz sobie nie dać rady na OF a jak będziesz dawać to ci sie nie zwróci. Dragi, osobiście nie wiem czemu ci odradzają. Ja tylko polecam, bo z skillami jakimi masz to good exp. Tylko że radziłbym GSa niż bsa z vamp :>
|
Odpowiedź
:p Po pierwsze-nie siedź cały czas na tych samych potworkach bo szybko ci się to znudzi.
:) Po drugie-sprubój szczęścia na PoH. Z tego co mi wiadomo moze ci się tam udać. X( Po trzecie-NIE ZAKŁADAJ PO RAZ SETNY JEDNEGO Z TAKICH TEMATÓW BO JAK COŚ TAKIGO CZYTAM TO MI SIĘ COŚ W BRZUCHU PRZEWRACA!!! To by było na tyle. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |