![]() |
Orc Spearman
Witam! (to mój pierwszy poradnik więc proszę być łagodnym:baby: )
Chciałbym napisać o problemie którym jest Orc Spearman na Rooku. Jeżeli masz ochotę na studded legs, to najczęściej idziesz na orc spearmana. Niestety jego siła jest ogromna i wiele początkukących ginie od tego potwora. Ja mam technik by go pokonać. Po pierwszę, potrzebne są dwie osoby : Bloker + ataker. Najważniejsze jest by bloker byl na zielonej tarczy i to ( to chyba najważniejsze) by kręcił się, po całej planszy nie atakując orka. Wtedy zielony, będzie zmieniał pozycje, i nie będzie w ciebię żucałucznią ( przynajmniej nie tak często). Druga osoba musi go atakować na full. Wtedy ginie bardzo szybko. Ta technika działa też na inne strzelające potwory (np. minotaur archer), ale najpierw proponuję poćwiczyć to na orku. Mnie to nigdy nie zawiodło. |
Może być, ale to powinno być raczej w "Tajemnice Rookgardu"
|
Też sie zastanawiałem, ale to technika na potwora.... pozaytym na koniec jest zdanie o innych potworach!
|
A nie lepiej poprostu go zblokowac gdzies miedzy krzakami i bic?
On ma bardzo slaby armor i nawet gracz na 5-6lv moze go zabic solo bez wiekszych klopotow (chyba, ze bedzie mial wielkiego pecha i dostanie 5x ~30 xD) |
Ale jestes odkrywczy.. blokowac z zieloną tarcza na full def... a jak juz checsz zrobic taktyke na potwora to masz przyklejony temat, nawet nie wiesz gdzie swoj smieszny poradnik umiescic
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
n/c |
Nie bądzcie tacy ostrzy w końcu to jego pierwszy "poradnik".
Mnie osobiście się podoba, chociaż preferuje inne sposoby. Wytłumaczone przystępnie, chyba osoba, która gra 2 dzień by to zrozumiała. Może się kiedyś komuś przyda... |
dobrze że podklesliles 'może' :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |