![]() |
Pirate boots
01:52 You see pirate boots (Arm:2).
It weighs 8.00 oz. Zlootowane dzisiaj z pirate corsair (250 xp) :) http://i77.photobucket.com/albums/j7...rusha/buty.jpg |
Screen? PLAX!!!11łanłanłan
@edit zayebiiiste |
Cytuj:
|
Niezle, wkoncu jakies buty majace 2 defa, ciekawe czy dla tych biedniejszych ktorych nie stac na sb beda przydatne, ładnie wygladaja i ladne nowe schodzki ;D
|
Żeby nie zakładać new topica mam odrazu pytanie:
Jak silny jest ten pirate corsair (do czego można porównać hity) i czy wali z bliska melee, z dystansu czy magia? Tak na zapas: wiem że TO jest test serwer, ale po update jak będą piraci chciałbym takie butki :P więc zbieram informacje o wrogu :) |
Fajne Butki już mam na nie chrapke xD tak jak na złoto piratów:baby:
|
Bardzo ladne.
|
Najz! Apeluje do tutorów, którzy bawią się w testa o wstawianie różnych fotek z tegoż testa!!!! (jesli to dozwolone oczywiście:evul: ). Dziękuję.
|
niezle, wreszcie jakies nowe buty przydatne (bo croc to strata kasy)
|
skąd ten ss?
topic@fajne buty a ten helm to viking?jak tak to sie powiesic idzie z tą grafiką... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
a dużo ty tych korsaży<wiem,wiem spolszczyłem sobie>biłeś??bo jeśli będą te butki wypadały bardzo żadko to będą po jakimś roku kosztowały ok.5-10k,ale jeśli będą leciały rzadko czasami albo normalnie...pytam, się bo mam jak wszyscy chrapke na takie buty ale ja mam zawsze mało kasy:/
|
Cytuj:
jakie potwory i itemy zostały zmienione?;p |
Hehe butki spoko, kupie sobie na palka. Przydadza sie ;) I mam jedno pytanie. KIEDY BEDZIE TEN UPDATE?? Bo juz slyszalem ze w poprzednim tygodniu mial byc i dupsko blade -.-. I jak ktos wie to jeszcze kiedy zaczyna sie test serwer, czy moze juz jest?? mam nadzieje ze bedzie gdzies miejsce zeby spokojnie na tych slabszych iratach palkiem -20 lvl poexpic B)
|
Test servera prawdopodobnie NIE BĘDZIE a UP ma być NAJWCZEŚNIEJ W SIERPNIU!
|
Ładne te buciki trzeba będzie sobie sprawić.
|
@Michal9000
Na niemieckim forum jakis tutor sie wypaplal ze publiczny Test Server ma byc 4 sierpnia, a update 11 :] @down ale ja to tez widzialem gdzies na forum :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Obie daty pomiędzy moimi urodzinami :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:56. |