![]() |
czy mam szanse ze skilami...
jestem druidem na 9 levelu (oraz 9 mlvl ) o skilach 15/16
czy mam szanse np.zbic walkirie na zwarciu? powiedzcie jakimi potworami mam a zjakimi nie mam szans. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ prośba żebraka: dodajcie mi reputacje pls ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ poczatkującym druidom radze przeczytać uważnie wszystkie odpowiedzi. P.S. SORRY ZA PISMO :berserk: to nie ja prosze o repu wogule to nie ja to napisalem ktos sie mi wlamal!!!!!!!!!!! |
Dużo zależy od broni jaką posiadasz, ale valkirii raczej nie pokonasz(podobno są teraz silniejsze, ale dzisiaj ich jeszcze nie spotkałem :P). Na razie polecam Ci trenowanie na trolach, może rotach jeśli masz dobry sprzęt ;)
|
Cytuj:
Osobiście uważam,że jeżeli już expic Druidem albo Sorciem to najlepiej iśc na waspy (te w pobliżu Ab'Dendriel), a zamiast trenić to trzaskac runy (Druid =Uhy, HMM , ewentualnie GFB , Sorc=Sd'ki,GFB,HMM) |
re:Piotrek Druid.
Na pokonanie viki w zwarciu, potrzebował byś 20/22 skilli. Oraz fs-a, fire axe/knight axe czy skull staff/dragon hammer. No i przydatny jakiś 20lvl i przynajmniej 8mlvl aby jakąś vite wziąść. Powinineneś ją wtedy z jedną vitą zabić. |
Cytuj:
|
Re up : Wiem ze chodziło Ci o expinie bo o co innego miało niby Tobie chodzić ???
|
bardzo watpie jak ja mam druida na 14lvl i 17 m lvl ze skillami 19 20 i bym za zadne skarby nie pokonal ja bez runek chodze na walkirie tylko z hmm (co najmniej 5 hmm)... prosze o reputacje plz
|
Odpowiedz
No wiec tak :
z podstawowym wyposazeniem jak dla 9 levelowca to chodz na: Waspy Trolle Orci snake'i na roty (uwazaj zeby kilka nie obeszlo cie bo ded) exp na tych potworkach do 12-13 levca Nie zapuszczaj sie zbyt daleko od miasta! Po 13 levcu exp jczesto na rotach ,mozesz na amazonkach i walkiriach (GFB,HMMY,itd.)nie wrecz!!! od 15-17 mozesz zaczac bic BH jesli bedziesz mial SD'y itd. Powodzenia w zdobywaniu leveli! |
Re up: Z jednym bym się nie zgodził. Po pierwsze od ostatniego update beholdiery strasznie sie wzmocniły, a po drugie jeśli już chodzić to szkoda na nie sd.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:32. |