![]() |
Mam prośbe
Witam mam małom prośbe czy mugłby mi ktos wyslac "The Fake Maker by Besn" na maila "[email protected]" bardzo bym prośił wysłac mi to:)
-------------------------------- -czedc - noob -?? - high lvl -dajmi 1054gp[ bo chcbe se kchupis dom w tiki - noob -lol? -high lvl -ale o co chodzi?? - noob -... - high lvl -ja chcer dhoma w tibi - noob - -.- - high lvl -zabnije cie jak nie das - noob -ok - high lvl -<PK> - noob -<one hit> -high lvl -<DEAD> - noob :evul: NOOBOM STOP :evul: |
Boże.....
Sam jesteś conajmniej newbie: wstawiaj sobie te bazgroły initujące podpis właśnie do podpisu, jeśli nie potrafisz wynocha do poradników lub na cmentarz po mózg. |
Witam Mam małom prośbe czy mugłbyś ściongnonć se to z linku f temacie Besna ktury jezd przyklejony bardzo bym prośił ściongnij se to:)
(Cały ten post jest pisany z celowymi błędami) |
@POL1939:
ale ~masdz fajnom signturke no poprost no dotczy cibie no nie? -.- Po 1 to jest STRONA a nie jakiś programik... Po 2 ty nie działa (chyba, bo nie zaglądałem od dłuższego czasu do tamtego tematu ;) Czekajcie, sprawdze... |
Nooo jaaaaa... człowieku, jesteś tu od prawie rozpoczęcia roku 2006, a nie umiesz sobie zrobić podpisu?! I weź sobie kup słownik ortograficzny, odpowiadam na twoje pytanie:
Fakemakera nie da się wziąść na kompa. kthxbye. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |