![]() |
Expienie
Mam pytanie:
Jestem Elder Druidem gram na świecie non-pvp Mam w miare dobre eq Lvl mam 36 mlvl 40 I jest takie pytanie expie powoli po kilku dniach (2-5) mam nowy lvl dziwne jest to że moji koledzy mówią że oni zasuwają 30k/h ja mam chyba z 5k/h nie wiem jak to jest ale czy ktoś może mi wytłumaczyć jak i gdzie expić żeby wyjść na nie wielki straty bo kasa mnie nie obchodzi ale exp baaardzo i dlatego zwracam sie do was z prośbą o odpowieć :) Prosze nie pisać n00b itp. bo to nic do tematu nie wnosi :P To na tyle z mojej strony Pozdro |
nOOb ;)
A na temat to idź do krypty jakiejś, krypt jest 7 czy tam 8, każda ma dwa główne obszary (przed i za TP) możesz tam expić zarówno z lasek, przywołańców jak i run. A tak z innej beczki to poprostu się zapytaj kolegów jak oni expia i żeby dali Tobie jakieś wskazówki. |
Widze że jesteś doświadczonym graczem ale knightem.
Moji koledzy mówią że nie lubią zdradzać jak i gdzie expią :/ Prosił bym o dokladniejsze wskazówki jak expić ED jaki rod ewentualnie gdzie itd. Baardzo dobrze mi sie expi w kazoo na guardach ale wiecznie Wy*******j itd. |
-zrob postmana i idz do Mintwallin z quag~rodem
-zrob postmana i sprobuj z duza iloscia manasow isc do Elf Fortress ( quag~ rod oczywiscie ) -guardy -dowolny tomb -scaraby z monkiem ( nie lubie scarabow i uwazam ze to shit ale niektorzy je lubia ) |
Jestem także umiarkowanie obeznany w sprawach expienia sorkiem [40lvl] oraz palkiem [75lvl] i śmiem twierdzić, że dla mid lvli miejsc dedykowanych pod określoną profesję jest jak na lekarstwo.
I też zachęcam bardzo do odwiedzenia krypt. Mogę Ci przybliżyć krypte w której najwięcej expiłem, znajduje się ona na wschód od przejścia pomiędzy darashią a pusynią ankrahmun. Na najbardziej przyjaznym poziomie znajduje się całkiem spory kompleks pokoi w któch znajdują się w większości przypadków Ghoule wraz z Mumiami. Zaprzyjaźniony 60 droid expił tam z pomocą 2óch monków wspomaganych lmm/hmm. Jak chcesz mogę Ci trzasnąć mapkę wraz z mniejwięcej respownem potworów. Ja tam osobiście czesałem 35-40k/h w zależności od obciążenia serwera. |
idz na tomb ruiny poziom -2 wyciaga sie 20k/h z roda temseta i vis lub idz na tomb black wather(tar tomb) na poziom -3 pelno tam vampow i takich tam lub ten sam tomb za tp za tp wyciaga sie 50-80k/h zalerzy ile ludu na serwie i jak szybko sie wszystko repsi a na twoimmijscu poszeld bym sobie z blokerem na hydry walisz z hmm + 2 ds + volc rod po wszystkim ds mas helingielm leczysz a podczas walki knighta sio lub terz mozesz isc z 2 fe bo to no-pvp i tam wyciagniez ok 50+k/h i moez dobry loot
|
jesli to mozliwe to hydry, a jesli nie to ci powiem ze na tombie kolo skal (za tp) wyciaga sie spokojnine 20-25kexp/h, ja tam w 2 dni zrobilem z 37lvla na 41 expiac 3-4h dziennie. Wchodzisz i robisz 2x DS, i siedzisz tam ile wlezie, wez tylko manasy (ew kilka gfb), sa tam glownie crypty, mumie, scaraby oraz slimy, ale czasem sie trafi jakis vamp/DS. Summony leczysz czarem mass hell, wychodzisz na wielki + z kasa i expem;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic: to co juz powiedzieli, mint, elfy, tomby, możesz zobaczyc jakby wyglądało dworce z lmm :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
no to git, bede wdzięczy |
No, skończyłem, wygląda to jakotako teraz.
http://i20.photobucket.com/albums/b2...k2/krypta2.png |
no ta ale gdzie ten tomb sie znajduje?
|
|
|
Cytuj:
Cytuj:
|
............
|
No no Emilok postarałeś się za co duzy +
Pujde tam troche puzniej bo widze ze bedzie tam sieczka więc troszke po expie i mlvl potrenie :) Potrzebuje miejscówke z ghulami (Baaardzo duzo) żeby było w miare łatwo bez vampów nadmiernej ilosci ghoustów i FE (Czyli bez ryzyka deda :P). Zna ktos taką miejscowke?? jeśli mozena to mapka pls ;D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |