![]() |
Gs
Czy mogly mi ktos napisac gdzie jest pojedynczy resp Giant Spidera
i najlepiej gdyby tam bylo troszke presztrzeni? z gory thx P.S. byc moze byl juz taki temat . nie znam dobrze tego forum wiec nie wiem . wiec jesli byl to sorry |
jesli chcesz miec gs'a na przestrzeni to idz na PoH, mozna sobie zlurowac pojedynczo
|
Na Blood Herbie jest też pojedynczy resp. Z przestrzenią troche gorzej, bo trochę mało miesca jest, ale są schody, więc można uciec w razie niebezpieczeństwa.
|
Na daramie tez mozna sie pobawic, masz mala gorke z GSem
|
przy okazji czy na 54 levelu uciekne gsowi na pohu, bez uzywania utani gran hur? bede bil z burst arrows i hmm
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Dandrok
tylko bierz go w krzaki i tam się z nim baw.. wtedy powinieneś dać rade.. bo na prostej jak walnie mocnego haste to cie dogoni.. |
Gs na great haste biega jak 55 lvl z bohami jezeli sie myle niech mnie ktos poprawi :)
|
O.o to jak juz jest teraz temat z Gs'em to ja mam pytanie. Czy z 28 levelm skilami 78/77 i eq: crusader helmet, crown armor, knight legs, boh, vampire shield, bright sword, platinum amulet dam rade gsowi sam ?? (oczywiscie wezne ze soba bp uh i hmm) dal bym rade z takimi skilami levlem i eq?? aha i mój magiczny to 5. Dam rade sam ?
|
banalnie, ale wez 2 reczna bron.
|
Cytuj:
|
Na pólnocny-zachud od darashii jest taki spawn GS'a na skałce, łatwo go tam zabić :)
|
Cytuj:
Fajnie by było....ale nie mam Pacc'a :) mam zamiar dopiero kupic ale dzieki :) przyda mi sie ta informacja Mati :D |
przy odrobinie szczęscia i tych skilach zabijesz gs, tylko uwazaj żeby ci sie drugi nie lurnoł......... 8o
|
Cytuj:
Może byś dał radę ale jest to kompletna strata uh i hmm bo wątpię żeby ci coś wypadło :/ :] |
to jak już jest temat to skorzystam: wciąż interesuje mnie pojedynczy GS ale tylko i wyłącznie dla FACC, i nie tak żeby sobie lurować pojedynczo.
druga sprawa jakies skile powinien mieć knight żeby w miarę spokojnie bloknąć GSa przy EQ mniej więcej : BS,Warrior helmet, k armor, p legi, v shield ? :confused: |
skoro jest temat o GS pozwole sobie zapytac o pojedyncze Giant Spiderki dla FACC.
P.S:jaki musze miec lvl i EQ zeby solowac GS palem?;) |
Na pohu jest tez resp gsa na skalce.
|
Ja tam sobie jak dzisiaj expiłem na guardach chodziłem co jakiś czas na Gska zchodziłem :)
(Kopalnia gdzie jest crusader helmet qest) idziesz powoli 1 cie goni i masz duzo miejsca do uciekniecia :) Ja to zawsze jak dochodzilem do rope place mial red to go walilem on mi tesh (raz 264 dostalem) ale ten red mi poszedl na 3 (exury)vity :) P.S. z 5 Gs'a mi k-arm wypadł :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:17. |