![]() |
Bezpieczny I Szybki Exp
Witam
GdzieMoge Szybko I Bezpiecznie Poexpic Do ok 20lvl knightem 14lvl ze skilami50/50 ? Please Help ;( My Eq : Plate Armor Brass Legs War Hammer Soldier Helmet |
|
do ~16 lvlu na dwarfach, slimach, rotwormach etc. a potem nabijasz 4 mlvl biezesz ze 2 uhy i idziesz na dwarf soldiery
|
Z takimi skillami i eq to chyba jedynie roty :F Ghoulom nie podolasz jak trafisz gdzies na full spawn ;-)
Ewentualnie mozesz skoczyc do kopalni na poziomy -1, -2 (dwarfy zwykle i soldiery) |
hmm.... ja expilem na ghostlandzie, ale z jednoreczna bronia, z tkaimi skillami bys dal rade, ale szkoda ze nie masz jednorecznej, zaopatrz sie w cos w stylu dragon hammer i chdzby dwarven shield zarabiajac na rotach i smigaj na ghostland :D
|
W Depo
W Depo Mam Jeszcze Dwarfen ShieldaI Morning Star - Wysrtarczy naghostland ?
|
Cytuj:
|
Mapka
Wklejcie ktosmapkejakdojscdo ghouli na ghostlandzie pliz bo zbieramna gragon hammerai chcialbymtak isc plis :baby:
|
Tak mnie denerwują takie tematy. Oh, ale powiem ci gdzie możesz iść no to tak idz na DC (dark catedrial ,katedra)to wszystko to samo :p tam mozesz bandity smugler wildy , są tam roty i ghoule, szkielety, slimy itp. tam idz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:45. |